Derneğinden Haberleri

Derneğinden Haberleri

Akçadağ Derneğinden MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve yönetimi MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Vatanseverler Derneğinden Vali Hulusi ŞAHİN'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Hulusi ŞAHİN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Genç Drejanlılar Derneğinden Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Genç Drejanlılar Dernek Başkanı Oktay Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ettiler.

Vatanseverler Derneğinden Rektör Prof. Dr. Recep Bentli’ye Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Recep Bentli, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Ve Yönetim Kurulu Üyelerini Makamında Kabul Etti.

Vatanseverler Derneğinden Başkan Sadıkoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Vatanseverler Derneğinden Başkan Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Battalgazi Muhtarlar Derneğinden Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettiler.

Vatanseverler Derneğinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler.

Vatanseverler Derneğinden, Anadolu Ahi Evran İş Adamlarına Anlamlı Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinin Değerli Yönetim Kurulu üyeleri olarak Bizlereler Ziyaret etmişlerdir ve Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve Yönetim Kurulu üyelerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Yeşilyurt Muhtarlar Derneğinden İl Emniyet Müdürü Dağdeviren'e Ziyaret

Yeşilyurt muhtarlar derneği yönetimi ve kurulu üyeleri ile, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i makamında ziyaret etti.

Vatanseverler Derneğinden Sultansuyu Tarım Harasına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği tarafından yapılan çalışmalarda bir ilki daha gerçekleşti.

Orduzu Derneğinden Başkan Güder’e Ziyaret

Orduzu Eğitim ve Kültür Derneği  Başkanı Aziz Özgür, Kadın Kolları Sorumlusu Ayşe Özgür dernek üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Vatanseverler Derneğinden Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi Ömer Ekici’ye Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili Ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’la Birlikte Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi Ömer Ekici’yi Ziyaret Ettiler.

Vatanseverler Derneğinden BBP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan, Dernek Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz’a Hayırlı olsun ziyaretinden bulundular.

Vatanseverler Derneğinden Malatya Alperen Ocaklarına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan, Dernek Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Yalçın Arıcak’a hayırlı olsun ziyaretinden bulundular.

Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneğinden Geleneksel İftar Yemeği

Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 1. Geleneksel iftar yemeği programına Malatya'daki Bingöllü Hemşerileri, Sivil Toplum Temsilcileri, Bürokrat ve seçkin davetli topluluğuyla katıldı.

Başkan Alpaslan, Malatya Türk Ocaklarının Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Vatanseverler Derneğinden Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata ve Yönetim Kuruluna Ziyaret. Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Malatya Türk Ocaklarının çalışmalarını takdir ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyorum.

Vatanseverler Derneğinden Eğitime Destek

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Ayşe Alparslan, Derneğimiz tarafında  ücretsiz matematik  dersi verilecektir.

Vatanseverler Derneğinden Malatya Tabipler Odasına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden Malatya Tabipler Derneğine Ziyaret. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Malatya Tabipler Derneğini ziyaret eden Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Birlik ve beraberlik mesajları verdi ve sağlık çalışanı kardeşlerimizin bayramlarını tebrik ediyorum dedi.

Vatanseverler Derneğinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve kültür derneği olarak seminerde emekçi kadınlarımız ve değerli misafirlerimizle bir araya geldik.

Vatanseverler Derneğinden Türkiye Muharip Gaziler Derneğine Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Cengiz ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarını Ziyaret Etti.

Vatanseverler Derneğinden Başkan Gönültaş’a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Eyüp Gönültaş’a Ziyarette Bulundu Başkan Ayşe Alpaslan, Başkanımızın Çalışmalarını Takdir Ediyoruz Dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Biz Büyük Bir Aileyiz

Vatanseverler Derneğinden Birlik ve Beraberlik Mesajı.