Vatanseverler Derneğinden Türkiye Muharip Gaziler Derneğine Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Cengiz ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarını Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Cengiz’e İade ziyaretinde bulundular. Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler Vatanseverler Derneği olarak, Her zaman Gazilerimizin yanında olduk ve bundan sonrada yanlarında olacağız dedi. Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler hiçbir zaman şehitlerimizi unutmadık ve unutmayacağız, Yine şehit alilerimizi unutmuyoruz ve zaman zaman ziyaretlerimizi yaparak acılarına ortak olmaya çalışıyoruz dedi.  Başkan Alpaslan, Bizler Ülke olarak hep birlik içinde olmalıyız ve birlik içinde olacağız. Bizler bugün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Cengiz ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diliyoruz ve misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Cengiz, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulu Üyelerine derneğimize yaptıkları bu ziyaretlerinden dolayı tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Cengiz, Bizler STK’larımızı seviyoruz ve hep birlikte çalışmalıyız ve projeler yapmalıyız. Bizler her zaman Ülkemizin ve Malatya’mızın yaranına olan her çalışmada birlik içinde olmalıyız ve birlikte çalışmalıyız. Başkan İbrahim Cengiz, Birliğin olduğu bir yerde tabi ki beraberlik ve huzur vardır. Yeter ki güzel işler yapalım. Bizler birlik içinde olduğumuzda daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Başkan Cengiz, Derneğimize ziyarete gelen Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN