Pütürgebeyleri ve Malatyabeyleri Derneğinden Hakkı Pekel'e Plaket

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya'nın önemli STK'larından Pütürgebeyleri ve Malatyabeyleri Derneğinden Malatya'nın yetiştirdiği hayırsever İşadamı, siyasetçi, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı İ. Hakkı Pekel'e teşekkür plaketi.

 

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerini yaşayan Malatya’da depremin ilk saaterinden itibaren ekibiyle sahaya inerek vatandaşların gıda, temel ihtiyaçları, yakacak, barınma gibi önemli konularda il dışındaki hayırsever işadamlarıyla ortak hareket ederek yaraların sarılmasını sağlayan Malatya’nın önemli STK’larından  Pütürgebeyleri ve Malatyabeyleri Derneğinden Malatya’nın yetiştirdiği hayırsever  İşadamı, siyasetçi, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı İ. Hakkı Pekel’e teşekkür plaketi. 

 

BAŞKAN AYTEN” HAKKI PEKEL’İ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA GÖRMEK EN BÜYÜK ARZUMUZ” Pütürgebeyleri ve Malatyabeyleri dernek Başkanı Emin Ayten ve Yönetim Kurulu Malatya’nın önemli isimlerinden İşadamı, Siyasetçi, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Hakkı Pekel’i makamında ziyaret ederek deprem zamanı araçların yakıt bulamadığı zamanlarda sponsor olarak ihtiyaç olan yakıtların konulmasıyla depremde ihtiyaçların ulaştırılmasının sağlanmasından dolayı teşekkür plaketini takdim ettiler.

 

Başkan Emin Ayten” Depremin ilk Aylarında Benzinlikler kapalıyken Depremzedelere yardımların ulaştırılması iinAraçlarımızın Yakıtını dolduran, Dahası en Kötü günde Doğanşehir, Akçadağ ve Çelikhan Bulam  Recep  ve köylere Yardım Araçlarımızın yakıtlarını Karşılayan hayırsever iş Adamı Pekerler petrol sahibi Hakkı Pekel' e plaketimizi sunduk.

 

Deprem Boyunca sahada olan Malatya’yı ve hemşerilerini bir an olsun yalnız bırakmayan İsmail Hakkı Pekel’i AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyoruz. Kendisi Malatya’mızın önemli işadamlarımızdan, siyasetçilerimizden. AK Parti’de önemli görevleri icra etmiş başarılı bir isim.  Çıktığı hizmet yolunda Başarılı olacağından sonuna kadar eminiz. İnşallah Yeşilyurt Belediye Başkanı olur, Yeşilyurt ve Malatya kazanır, kaybeden olmaz. Sonuna kadar desteğiz. “ 

 

HAKKI PEKEL’DEN TEŞEKKÜR

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı İ. Hakkı Pekel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek” Bugün ziyaretime gelerek teşekkür plaketini şahsıma layık gören Sayın Emin Ayten ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Aldığım çok anlamlı bir hediye oldu. Depremler öncesi ve sonrası Malatya’dan bir an olsun ayrılmayı düşünmedim ve aklıma dahi gelmedi. Benim hemşerilerim, dostlarım, akrabalarım, Ailem yani hepimiz hepsi Depremzede olmuş iken benim Malatya’dan ayrılmam söz konusu olamazdı. Depremin ilk saatlerinden itibaren  Şehrimize nasıl yardımcı olabilirizin düşüncesiyle çalışmalarımıza başladık. İşyerlerimizi hiç kapatmadık ve gelen ihtiyaç sahibi hemşerilerimize yakıtları ulaştırdık. Bundan da onur ve mutluluk duydum. Pütürgebeyleri ve Malatyabeyleri Dernek Başkanı Sayın Emin Ayten’de o süreçte gelen yardımların ulaştırılması noktasında yakıt desteği istedi bunu da seve, seve anında yerine getirerek sorunların çözümüne katkı sunduk. Daha bir çok konuda Şehrimiz için, hemşerilerimiz için ne gerekiyorsa elimizden tüm gayreti gösterdik. 

 

Allah Bir daha böyle bir felaketi Ülkemize yaşatmasın. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla tüm kurum ve kuruluşlar seferber olarak yaraların sarılması için ilk günden beri sahada çalışmalarını sürdürüyorlar. İnşallah Türkiye Yüzyılında Yeşilyurt ilçemiz başta olmak üzere Malatya ve Türkiye’miz Cumhurbaşkanımız liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye Yüzyılını AK Kadrolarla inşa edip geleceğe hazırlayacağız” diye belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN