Genel Başkan Maskar'dan Belediye Bşk. Yrd. Atay'a Ziyaret

Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni görevinin Yeşilyurt, Akçadağ ve Malatya’ya hayırlı olmasını dileyen Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar” Akçadağlı hemşerimizin Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve getirilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etti.

 Kaldı ki Malatya’da en fazla Akçadağ nüfusunun yoğun yaşadığı ve 3 te 1 gibi büyük bir rakama tekabül eden Yeşilyurt’ta Akçadağlıları temsilen bir belediye Başkan yardımcısı olarak donanımlı ve herkesin yakinen tanıdığı belediyecilik tecrübesi olan Sayın Hasan Atay’ın getirilmesinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit’e Akçadağlı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde Akçadağlı hemşerilerimizin farklı birimlerde Yeşilyurt Battalgazi ve Malatya Büyükşehir belediyesinde aynı hassasiyetle makamlarda görmek istiyoruz. Bu vesileyle Hemşerimiz Hasan Atay’a yeni görevinde başarılar dileriz.”  

 Yeşilyurt Belediye Başkan Yarımcısı Hasan Atay, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Hasan Atay, Bizler Yeşilyurt İlçemize hizmet etmek için gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız dedi. Yeşilyurt İlçesi hepimizindir, Yeşilyurt İlçemizi eski günlerine getirmek için çalışacağız dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN