Vatanseverler Derneğinden Sultansuyu Tarım Harasına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği tarafından yapılan çalışmalarda bir ilki daha gerçekleşti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler dernek olarak bugün ekip olarak Sultansuyu Tarım Harasını ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde, Yönetim kurulu, kadın kollarımız ve yine gençlik kolları başkanımızla, gençlerimizle birlikte Akçadağ Sultansuyu Tarım İşletmesine ziyaretimiz olmuştur.

Akçadağ Sultansuyu Tarım İşletmesine düzenlendiğimiz gezide, Bizleri yalnız bırakmayan tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Başkan Ayşe Alpaslan, Bu tür çalışmalarımız ve gezilerimiz devam edecektir. Bizler dernek olarak çok önemli çalışmalara imza attık, atmaya devam edeceğiz.

Başkan Alpaslan, Bizler hiçbir zaman ben demedik biz dedik, Allah’ın izniyle projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Derneğimizde birlik ve beraberlik vardır ve yine güçlü ve tecrübeli bir ekibimiz var. Dernek çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan yönetim kurulu arkadaşlarıma ve yine gençlik kolları başkanımız ve tüm gençlerimize üyelimize teşekkür ediyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler ekibimizler birlikte Akçadağ Sultansuyu Tarım İşletmesini ziyaretimizde, Burada bulunan Yarış atlarımız hakkında bizleri bilgilendiren teknik ekibe ve uzmanlarımıza sonsuz Teşekkürlerimizi sunuyorum dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Akçadağ Sultansuyu Tarım İşletmesi, TİGEM Kurum Müdürü Olcay Akın beyefendiye derneğimize ve gençlerimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve yönetimim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN