Genel Başkan Maskar'dan Aliçeri Mah. Muhtarı İnce'ye Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde AKÇADAĞDER Yeşilyurt Şube Başkanı Emre Gönültaş ve Kolköyü Önceki dönem Muhtarı Veysel Özkan ile birlikte Akçadağ İlçesi Aliçeri Mahallesi Muhtarı seçilen işadamı İhsan İnce'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde AKÇADAĞDER Yeşilyurt Şube Başkanı Emre Gönültaş ve Kolköyü önceki dönem muhtarı Veysel Özkan ile birlikte Akçadağ İlçesi Aliçeri Mahallesi Muhtarı seçilen işadamı İhsan İnce’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MASKAR” İHSAN İNCE MUHTARIMIZ MAHALLEYE GÜZEL HİZMETLER YAPACAKTIR”

 AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” 31 Mart yerel seçimlerinde Akçadağ Aliçeri Mahallemizin muhtarı olarak seçilen İhsan İnce muhtarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki görev sürecinde yapacağı güzel hizmetlerden dolayı AKÇADAĞDER olarak yanında olduğumuzu, üzerimize düşen her konuda yanında olacağımızı belirtiyorum. Sayın Muhtarımız zaten AKÇADAĞDER Ailesinin bir ferdi olarak bizlerle devamlı istişare içerisinde olan, Aliçeri Mahallemizin sorunlarını bilen, çözüm odaklı çalışmalara imza atacak donanıma sahip bir arkadaşımız.

Bizlerin amacı Akçadağ ilçemizin her yönden kazançlı çıkması. Bu da Sayın Muhtarlarımızın gayret ve özverli çalışmaları ile olacaktır. Hizmet yolunda bizlerin üzerine düşen her konuda destek vermeye hazırız. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin kalkınmasına gelişmesine katkı sunacak çalışmalarda birlik olalım. Hemşerilerimizin sorunlarına merhem olalım.  Aliçeri Mahalle Muhtarımız Sayın İhsan İnce’ye yeni görevinde başarılar dilerim. Hizmetleri daim, Kazanan Akçadağ olsun.”

MUHTAR İNCE” GENEL BAŞKAN MASKAR’IN DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Aliçeri Mahalle Muhtarı İhsan İnce ise” AKÇADAĞDER Genel Başkanı Sayın Murat Maskar Başkanımızın ve Yönetiminin vereceği destek bizler için çok önemli. Öncelikle nazik ziyaretlerinden dolayı AKÇADAĞDER Genel Başkanı Sayın Murat Maskar ve Yeşilyurt Şube Başkanı Emre Gönültaş’a ve Veysel Özkan Muhtarıma çok teşekkür ediyorum. Malatya’nın önemli ve saygın Sivil Toplum Kuruluşlarından AKÇADAĞDER’in yanımızda olması bizlere ayrı bir güç veriyor.

Murat Başkanım Akçadağ’ı karış, Karış çok iyi bilen halkın içerisinde herkese faydalı olan ve Akçadağ’ın sesini kamuoyunda duyuran bir isimdir. Tabi ki engin tecrübesinden ve deneyimlerinden faydalanmak bizler için çok önemli.  Göreve yeni seçilmemize rağmen Aliçeri Mahallemizin sorunlarını ve sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Bundan sonraki süreçte Başta Yol sorunu olmak üzere Su ve Ulaşım sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaları başlatacağız. Sonunda kazanan Aliçeri Mahallesi ve Akçadağ olacak” diye belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN