Vatanseverler Derneğinden Millet Partisi İl Başkanlığına Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

                Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Genel Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Sait Korkut’u ziyaret ettiler. Başkan Ayşe Alpaslan, “Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Sait Korkut, kısa bir süre önce bir rahatsızlık geçirmiştir, bizler kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulunmak üzere ziyaret ettik” dedi.

                Başkan Ayşe Alpaslan, “Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Sait Korkut Başkanımız, Derneğimizin çalışmalarında bizleri yalnız bırakmamıştır ve her zaman yanımızda olmuştur, derneğimize verdikleri desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Sayın Sait Korkut başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum, kendilerine tekrar geçmiş olsun, Allah sağlıklar versin” dedi.

                Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Sait Korkut, “kısa bir süre önce bir rahatsızlık geçirmiştim ve bu vesileyle bizleri ziyarete gelen Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkan Ayşe Alpaslan, Genel Başkan Vekili Ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Vatanseverler derneğinin çalışmalarını da takdir ediyorum” dedi.   

                Başkan Sait Korkut, “Millet Partisi olarak her zaman STK’larımızın yanında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Yeter ki STK’larımız güzel işler yapsınlar. Ülkemizin geleceği için hep birlik içinde olmalıyız. Birliğin olduğu yerde her zaman başarı olmuştur. Bizler Millet Partisi olarak 2023 yılında yapılacak seçimlere katılacağız. Bizim tek bir hedefimiz var oda ülkemizin geleceğidir ve bizim için çok önemlidir” dedi.

                 Başkan Korkut, “Genel Başkanımız Malatya’ya gelecek. Tarih olarak henüz belli değil, İnşallah tarih belli olduğunda Malatya basınımız ve Malatyalı hemşerilerimizle paylaşacağız. Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Genel Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim kurulu üyelerinin bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN