Vatanseverler Derneğinden Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi Ömer Ekici'ye Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili Ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ'la Birlikte Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi Ömer Ekici'yi Ziyaret Ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili Ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Nadire Tangu’yla Birlikte, Malatya'da uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi'nin İl Başkanlığını yapan ve son olarak MHP kurultay da yeniden MYK'ya seçilen Ömer Ekici'yi ziyaretinde bulundular. Vatanseverler derneği genel başkanı Ayşe Alpaslan, Sayın Ömer Ekici, Başkanımızın Çalışmalarını takdir ediyoruz dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan,  MHP MYK Üyesi Ömer Başkanımız her zaman partisinin yanında olmuştur. Hiç bir zaman davasına küsmemiştir ve sahip çıkmıştır, partisinden ayrı kalmamıştır, gece gündüz demeden yaptıkları başarılı çalışmalarıyla ilgili Malatyalı hemşerilerimizin takdirini kazanmıştır ve kazanmaya devam etmektedir. Başkan Alpaslan, Bizlerde Vatanseverler derneği olarak sayın başkanımızın çalışmalarını destekliyor.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, İnşallah Ömer Başkanımızın daha iyi yerlerde olmasını bekliyoruz. Birliğin olduğu her yer mutlaka başarı getirir. MHP MYK Üyeliğine seçilen Sayın Ömer Ekici Başkanımız her zaman birlik ve dostluk, kardeşlik içinde olmuştur ve yine her zaman doğruların yanında olmuştur.  Sayın Ömer Başkanımızın Dayısın vefatı nedeniyle kendilerine ve tüm ailesine başsağlığı diliyoruz, Allah Rahmet Eylesin Mekânı Cennet Olsun. Başkan Alpaslan, Sayın Başkanımızın Misafir Perdeliğinden Dolayı tüm teşkilatım adına kendilerine Teşekkür Ediyorum, Çalışmalarından Başarılar Diliyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ömer Ekici, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili Ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Nadire Tangun, Kardeşlerime teşekkür ediyorum dedi. Başkan Ömer Ekici, Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman STK’larımızın yanındayız ve yanlarında olduk, olmaya devam edeceğiz. Başkan Ekici, Vatanseverler derneğinin çalışmalarını yakinen takip ediyorum ve güzel çalışmalar yapıyorlar, yeter ki Malatya’mızın yararına güzel işler yapsınlar.  İnşallah bundan sonrada yapacakları güzel işlerden yanlarından olacağını dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Ömer Ekici, Bizler Ülkemizin ve yine Malatya’mızın geleceği için hep birlikte çalışmalıyız. Bizler birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz. Yeter ki bizlerde birlik ve beraberlik olsun. Bu güzel Ülke hepimizindir ve hep birlikte sahip çıkmalıyız dedi. Eğer bir yerde birlik beraberlik varsa mutlaka başarıda olur. Bizler her zaman birlik ve beraberlik içinde olduk ve bundan sonrada bu birliktelikle çalışmalarımız devam edecek.  Başkan Ömer Ekici, bugün bizleri ziyarete gelen Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili Ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Nadire Tangun, Kardeşlerimizin bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum, Dernek çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN