Vatanseverler Derneğinden Malatya Alperen Ocaklarına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan, Dernek Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Yalçın Arıcak'a hayırlı olsun ziyaretinden bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan, Dernek Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Yalçın Arıcak’a hayırlı olsun ziyaretinden bulundular.

Alparslan: ‘’Gençlerimize sahip çıkmalıyız’’

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan, ‘’Bizler Vatanseverler derneği yönetim kurulu olarak bu gün Malatya Alperen Ocaklarını ziyaret ettik. Ziyaret amacımız birlik ve beraberlik için Ülkemiz ve Malatya’mız için çalışmalıyız ve yine güzel projeleri hayata geçirmeliyiz, Gençlerimize sahip çıkmalıyız ve en iyi bir şekilde eğitmeliyiz ve bu gençler bizim geleceğimizdir.’’ Dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, ‘’Bizleri misafir eden Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Yalçın Arıcak’a ve yönetim kuruluna şahsım ve yönetenim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler Vatanseverler Derneği olarak eğitime destek olmak için elimizde gelen tüm çabayı göstermekteyiz.’’ İfadelerini kullandı.

Arıcak: ‘’Gençler için güzel projeler yapmalıyız.’’

Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Yalçın Arıcak, ‘’Alperen Ocağımızı ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan, Dernek Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Tüm ekibine şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Yalçın Arıcak, ‘’Bizim için STK’lar çok önemlidir. Bizim kapımız tüm STK’larımıza açıktır ve her zaman birlikte çalışmayı arzu ederiz. Bizler birlikte olduğumuzda daha başarılı oluruz. Gençlerimizle ilgili yapılacak her projelerde var olacağımız belirtmek isterim. Yeter ki bizler güzel işler yapalım.  Vatanseverler derneği tarafından yapılacak güzel projelerde var olacağız, yapılacak projeler tabi ki Ülkemiz ve Malatya’mız için çok önemlidir.’’ Şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN