Başkan Ayşe Alpaslan, Biz Büyük Bir Aileyiz

Vatanseverler Derneğinden Birlik ve Beraberlik Mesajı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Eğitim Kültür Ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Başkanlığında Aylık Yönetim Kurulu İstişare Toplantısı Malatya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesissileri Dede Korkut Parkında gerçekleştirildi. Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi.

Vatanseverler Eğitim Kültür Ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Başkanlığında Aylık Yönetim Kurulu İstişare Toplantısına, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Üyeleri Katıldı. Başkan Ayşe Alpaslan, Konuşmasında, Bizler büyük bir aileyiz dedi. Bizler tüm toplantılarımızı, Yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerimizle birlikte yapıyoruz ve bizler büyük bir aileyiz. Derneğimiz tarafından yapılan çalışmalarımız tabi ki Malatya’mız yararına olmak için çalışmalıyız.

Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler Vatanseverler Derneği olarak bu tür toplantılarımızı hep birlikte yapılan istişarelerle yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Derneğimizi kurarken ben değil biz varız ve bizler büyük bir aileyiz dedik. İlk hedefimiz beş yılda 44 proje yapmak için yola çıktık dedi. İlk projemizi 30 çocuğumuzun sünnetini üstlendik, Sünnetlerini ve düğünlerini yaparak ve bundan sonraki projelerimizi hayata geçirmek için yönetim kurulu arkadaşlarımız ve yine üyelerimize danışarak, istişareler yaparak yolumuza devam ediyoruz.

Vatanseverler Eğitim Kültür Ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler Dernek olarak bugün yaptığımız yönetim kurulu ve istişare toplantımızı büyük bir coşkuyla yaparak bitirdik. Yapılan bu toplantımızda, Başkan vekilimiz, Genel Başkan Yardımcılarım ve yine üyelerimiz tek tek söz alarak yönetim kurulu toplantımızı ve istişare toplantımızı bitirdik. Başkan Alpaslan, Bu toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Her zaman dediğim gibi bizler büyük bir aileyiz ve saygılarımı sunuyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN