Başkan Alpaslan, Malatya Türk Ocaklarının Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Vatanseverler Derneğinden Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata ve Yönetim Kuruluna Ziyaret. Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Malatya Türk Ocaklarının çalışmalarını takdir ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyorum.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Derneğinden Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata ve Yönetim Kuruluna Ziyaret. Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Malatya Türk Ocaklarının çalışmalarını takdir ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler Vatanseverler derneği olarak bugün Malatya Türk Ocakları Başkanımız Sayın Nadir Günata ve yönetim kurulunu ziyaret ederek derneğimiz çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Başkan Ayşe Alpaslan, Derneğimizin amacı Ülkemize ve Malatya’mıza hizmet etmektedir ve yine ilk hedefimiz beş yılda 44 projemizle yola çıktık ve bu 44 projemizi sırasıyla hayata geçiriyoruz, Allah nasip ederse çok önemli projelerimiz var dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Bizim güçlü ve tecrübeli bir yönetim kurulumumuz var, Bizler hep birlikte çalışıyoruz ve ortak kararlar veriyoruz. Bizler hiçbir zaman ben demedik, bizler dedik ve bu yola çıktık. Allah nasip ederse önümüzde çok önemli projelerimiz var ve bu projelerimizi sırasıyla hayata geçirmeye çalışacağız. Başkan Ayşe Alpaslan, Tüm çalışmalarımızın yapılması için yönetim kurulu arkadaşlarımızla ortak karar vererek yolumuzu çiziyoruz. Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bugün Malatya Türk Ocakları Başkanımız Sayın Nadir Günata ve yönetim kurulu arkadaşlarını ziyaret ettik. Dernek çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik ve güzel bir ortam olmuştur. Başkan Ayşe Alpaslan, Sayın Başkan Nadir Günata ve yönetim kurulu arkadaşları bizleri misafir etmişlerdir, Bu misafirperverliğinden ötürü başta Başkanımız Sayın Nadir Günata ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum, Allah kendilerinden razı olsun dedi.

Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte Ocağımızı ziyaret ederek bizleri memnun etmişlerdir. Başkan Nadir Günata, Kısa bir zaman içinde kurulmuş bir derneğin çalışmalarını görmek tabi ki bizleri sevindirmiştir. Kim Ülkemiz ve Malatya’mız için bir taşı bir taşın üstüne koyduysa kapımız her zaman onlara açıktır, yeter ki güzel işler yapsınlar ve bizlerde Türk Ocağı olarak yanlarında olalım dedi. Başkan Günata, Ülkemizin birliği ve beraberliği için mutlaka birlik içinde olmalıyız ve bu güzel Ülkemize hep birlikte sahip çıkmalıyız. Birliğin olduğu yerde mutlaka başarı vardır ve her zaman var olacaktır dedi.

Başkan Nadir Günata, Vatanseverler derneği tarafından Türk Ocağımızı ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, yönetim kurulu arkadaşlarını bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Günata, STK’larımızın çalışmaları tabi ki iyidir ve iyi olmalıdır. Bizler hep birlikte Ülkemizin geleceği için çalışmalıyız ve güç birliği içinde olmalıyız, Eğer bizler birlik içinde olursak daha güçlü oluruz. Günata, Vatanseverler derneği kısa bir süre içinde kurulması ile birlikte yaptıkları çalışmaları yakinen takip ediyoruz ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum ve bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı tüm arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmalarının Ardından, Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’a Başarılı Çalışmalarından Dolayı Plaket Verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN