Yeşilyurt Muhtarlar Derneğinden İl Emniyet Müdürü Dağdeviren'e Ziyaret

Yeşilyurt muhtarlar derneği yönetimi ve kurulu üyeleri ile, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'i makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yapılan ziyarette Konuşan Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz 2019 yılından bu güne dek il genelinde suç ve suçluyla büyük cabalar verdiğini gözleledik ayrıca ilimizde çok büyük başarılı operasyonlarla bir çok sucu da önlemiş dır biz muhtarlarla il emniyet bünyesinde çalışan polis memurlarla uyumlu ilgi ve alakalı bir yaklaşımla kıymet gördüğümüzü ilimiz adına yapıl doğru kararlı çalışmalarıyla bir çok suçu önlediğini aylık peyrotik toplantılarda bilgilediğimizi sorunlarımızı yürekten dinleyerek üzerinde çalışma yaptıklarına her daim basarili verimli olduğunu biliyoruz.

Geldiği günden bu güne dek polis bünyesinde hizmet veren tüm birimler bizimle temas halinde vatandaşlarımızın  can mal güveni  içine de olması için birlik beraberlik uyum içinde bir çalışma yaptıklarına incimiz tamdır.

Elbet ki büyük şehirlerde birden gelişen bir takim ani olaylar yaşanmaktadır ancak biz inanırız ki kader denen bir şey var bu ne benser birden aniden olan olaylarda da en kısa zamanda suçluyu bularak adalet önüne hep çıkmıştır kimsenin zararı ziyanı yanına kar kalmamıştır bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı başta Malatya il Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren Müdürümüze ve Tüm Emniyet personeline teşekkür eder başarılar dileriz.

İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise; muhtarların yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Malatya’mız ve halkımızın huzur içinde yaşaması için olanca gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin göstermiş olduğu birlik ve beraberlik, bizi bir noktada buluşturan vatan ve bayrak sevgisi dünyaya örnek olmuştur" diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN