Vatanseverler Derneğinden BBP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan, Dernek Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz'a Hayırlı olsun ziyaretinden bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan, Dernek Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz’a Hayırlı olsun ziyaretinden bulundular.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan, ‘’Bizler Vatanseverler derneği yönetim kurulu olarak Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşilyurt İlçe Başkanlığını  Yeni yerlerinde ziyaret ettik.  Siyasi Partiler bizim için çok önemlidir. Yeni binanız güzel olmuş, Emeği geçenlere teşekkür ediyorum, Bizleri misafir eden başta İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz ve tüm ekibine teşekkür ediyorum.’’ Diye konuştu.

 Yılmaz: ‘’STK’lar bizim için önemli’’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, ‘’Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan, Dernek Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, yönetim kurulu olarak yeni binamızı ve bizleri bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, ‘’Biz her zaman STK’larımızın yanındayız. STK’larımıza parti olarak önem veriyoruz ve her zaman olduğu gibi bu günde STK’larımızın yanındayız. Malatya’mızda bulunan STK’larımız ne zaman bize proje ve yapacakları çalışmalarla ilgili her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Başkan Yılmaz, Bizleri ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan, Dernek Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum, kapımız her zaman STK’larımıza açıktır açık olacaktır.’’  Şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN