Vatanseverler Derneğinden Başkan Gönültaş'a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Eyüp Gönültaş'a Ziyarette Bulundu Başkan Ayşe Alpaslan, Başkanımızın Çalışmalarını Takdir Ediyoruz Dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyelerimizle Birlikte (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Eyüp Gönültaş’ı Makamında Ziyaret Ettik. Sayın Başkan Eyüp Gönültaş Başkanımızın çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve takdir ediyoruz dedi. Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler Vatanseverler Derneği olarak bugün  (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Eyüp Gönültaş Başkanımızı ziyaret ederek derneğimiz çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Başkan Alpaslan, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Sayın Başkan Eyüp Gönültaş’a şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

 (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, Bizleri ziyarete gelen Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Anadolu Basın Birliği Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Gönültaş, Bizler STK’larımıza önem veriyoruz ve çalışmalarını destekliyoruz dedi.

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, Bizler STK’larımıza önem veriyoruz ve destekliyoruz. Yeter ki güzel işler yapsınlar bizlerde yanlarında olalım ve destek olalım dedi.  Başkan Eyüp Gönültaş, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğinin çalışmalarını yakinen takip ediyorum ve güzel işler yaptıklarını görüyoruz ve destekliyoruz. İnşallah bu güzel çalışmalarına devam ederler. Bizler Ülkemizin bekası için hep birlikte çalışmalıyız. Bizler birlik içinde olduğumuzda daha başarılı oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Birliğin olduğu bir yerde mutlaka başarı olmuştur. Başkan Gönültaş, Bizleri ziyarete gelen, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Anadolu Basın Birliği Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN