Siyaset

Siyaset Haberleri

Ağbaba; TMO Taban Fiyat İçin Kayısı Satışının Bitmesinimi Bekliyor

Kayısı Piyasası Çöküyor, Fiyat Düşüyor, Üretici Ne Yapacağını Bilemiyor.

Tüfenkci, Kemerköprü, Alişar Ve Mahmutlu'yu Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi ilçesine bağlı Kemerköprü, Alişar Mahalleleri ile Yeşilyurt ilçesine bağlı Mahmutlu Mahallesini ziyaret etti.

Tüfenkci, Gençlerle Bir Araya Geldi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Üniversiteli Malatya'lılar Platformu (ÜNİMAP) üyeleri ile bir araya geldi.

Fendoğlu, 2023 Yılı Tarihi Bir Eşik Olacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Battalgazi ilçesinin Eskimalatya bölgesindeki köyleri ziyaret ederek, 7 köyün vatandaş ve muhtarları ile bir araya geldi.

Ak Parti Kadın Kollarından Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Toplantı

Ak Parti İl Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Kadınlarla Büyük Türkiye Buluşması Sivil Toplum Kuruluşları ve Basın Buluşması toplantısı Nikah Sarayında verilen kahvaltı programı ile yapıldı.

Başkan Kahveci'den YMS'ye Ziyaret

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve yönetim kurulu üyeleri, Yeni Malatyaspor Kulübü yeni başkanı Ahmet Yaman'ı ziyaret etti.

Çalık, Tütün Üreticisinin Dün Olduğu Gibi Bugünde Yanındayız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir’de etkili olan dolu yağışı nedeniyle tütünleri zarar gören çiftçilerle bir araya geldi.

Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanımızı Malatya’ya Davet Ettik

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte AK Parti’nin 156. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gitti.

Başkan Canbay’dan Darende İlçesine Ziyaret

 Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Darende İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programda Darende esnafını ziyaret ederek, ilçe halkıyla bir araya geldi.

Toplam 1276 haber.