Büyük Birlik Partisinden STK ve Oda Başkanlarına Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Başkan Yardımcısı Cumali Sürücü, Fatma Gürbüz Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Arıkan Hüseyin Polat,  AR_GE Başkanı’yla Birlikte Akçadağ Sulama Birliği Başkanı Harun Kaygusuz, Malatya Ziraat Odasına Yeni Seçilen Bayram Alışık'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.

Büyük Birlik Partisi Başkan Yardımcısı Cumali Sürücü, Bizler bugün Akçadağ Sulama Birliği Başkanı Harun Kaygusuz, Malatya Ziraat Odasına Yeni Seçilen Bayram Alışık'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunduk, Yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Cumali Sürücü, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak her zaman STK ve Oda Başkanlarımızın yanındayız.

Başkan Sürücü, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Akçadağ Sulama Birliği Başkanı Harun Kaygusuz, Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Alışık'a şahsım ve tüm ekibimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Akçadağ Sulama Birliği Başkanı Harun Kaygusuz, Büyük Birlik Partisi Başkan Yardımcısı Cumali Sürücü, Fatma Gürbüz Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Arıkan, Hüseyin Polat AR_GE Başkanı, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Kaygusuz, Bizim kapımız her zaman Malatyalı hemşerilerimize açıktır ve yine siyasi partilerimizede açıktır. Başkan Kaygusuz Bu ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Alışık, Büyük Birlik Partisi Başkan Yardımcısı Cumali Sürücü, Fatma Gürbüz Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Hasan Arıkan Hüseyin Polat AR_GE Başkanı, Ziyaretlerinden dolayı tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Bayram Alışık, Bizler oda olarak birlik içinde çalışıyoruz ve Malatyalı hemşerilerimize hizmet ediyoruz dedi. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum ve siyasi çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Başkan Yardımcısı Cumali Sürücü, Fatma Gürbüz Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Hasan Arıkan Hüseyin Polat AR_GE Başkanı ziyaretten sonra Niyazi Mısri de ki esnaflarını ziyaret ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN