Siyaset

Siyaset Haberleri

BBP Mitinglere Malatya İle Başlıyor

Büyük Birlik Partisi Seçim Hazırlıklarına Son Sürat Devam Ederken Türkiye Geneli İlk Açıkhava Mitingini 6 Kasım'da Malatya'da Düzenliyor.

Başkan Yıldız "AKP ile Gelecek Hayal Oldu

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından açıklanan ekim ayı açlık ve yoksulluk sınırına ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Gerçekti Hayal Oldu” dedi.

Fendoğlu, Köylerdeki Yetersiz Kalan Elektrik Sorunlarını Gündeme Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, köy gezilerinde vatandaşlar tarafından kendisine iletilen sorun ve talepleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gündeme getirmeye devam ederek, bu kez köylerdeki elektrik şebekesinden dolayı yaşanan sorun ve sıkıntıları dile getirdi.

Saadet Partimizin 8. Olağan Büyük Kongresi'ni 30 Ekim’de

Sadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Türkiye Gündemiyle Ve Yine Parti Kongresiyle İlgili Bazı Açıklamalarda Bulundu.

Ağbaba, Kabul Etseniz De Etmeseniz De Cemevleri İbadethanedir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Cemevlerine yönelik düzenlemelerin de yer aldığı torba kanun teklifine ilişkin yaptığı konuşmada Cemevleriyle ilgi...

Genç Parti Malatya İl Başkanlığına Yalçın Atandı

Malatya il teşkilatında değişikliğe giden Genç Parti, Malatya’nın tanınmış simalarından olan iş insanı Ahmet Turan Yalçın’ı il başkanı olarak atadı.

Ağbaba, Erdoğan Gelecek Diye Halkın Parasını Çarçur Ediyorlar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında ülke ve yerel gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ağbaba, Türkiye Tuhaf Ölümler Ülkesi

“Kazancı Bedih’i Sobadan Sızan Gazdan Kaybettik. Bu Utanç Hepimizin”

Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçe Başkanlığına Mercan Cengiz Seçildi

Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçesi 1. Olağan Kongresinde Tek Listeye Gidilirken, Akçadağ İlçe Başkanlığına Mercan Cengiz Getirildi.

Fatih Erbakan: 2023'te Milli Görüşü İktidara Taşıyacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Malatya'da partisinin il kongresine katıldı.

Büyük Birlik Partisinden İstişare Toplantısı

Büyük Birlik Partisi'nin Genel Merkez nezdinde Malatya çalışmaları aralıksız devam ediyor.

BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Keskin'den Malatya'ya Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin, İstişare Toplantısı İçin Malatya’yı Ziyaret Etti. Başkan Dilek Keskin, Malatya İl Yönetimi ve Kadın Kolları Tarafından Düzenlenen İstişare Toplantısı İçin Malatya’da Bazı Ziyaretlerde Bulundu.

Fendoğlu, Doğanşehir’deki Gölet Sorunlarını Tbmm’de Gündeme Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu,  Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda Doğanşehir ilçesinde köy gezileri sırasında vatandaşların iletmiş olduğu sorunlara ilişkin çözüm önerilerini gündeme getirdi.

Ağbaba; 103 Barış Güvercinimiz İçin Adalet Aramaya Devam Edeceğiz

Ağbaba; “10 Ekim Ankara Gar Katliamı insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Aradan 7 yıl geçmesine rağmen yüreklerimiz de halen yitirdiğimiz yurttaşlarımızın acısını yaşıyoruz” dedi.

Ağbaba, Son 24 Yılın En Yüksek Enflasyonu Gerçekleşti

Türkiye Yüksek Enflasyonda Avrupa’da Birinci, Dünyada Altıncı...

Mustafa Canbay, 2023 Seçimleri Tarihi Dönüm Noktasıdır

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay Biz Saadet Partisi olarak kurulan tuzakların, sergilenmek istenen oyunların farkındayız! Milletimizin de farkında olmasını istiyoruz. 2023 Seçimleri Tarihi Dönüm Noktasıdır

Ağbaba, Bunlar Görevi Kötüye Kullanmamış, Kötülüğü Kendine Görev Edinmiş

Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin sözde “Çevreye Duyarlı Birey Yetiştirme” projesi kapsamında 90 kişiyi yurt dışına kaçırması sonrası başlatılan soruşturma tamamlandı.

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezden Malatya'ya Özel İlgi

2023 Genel Seçimleri Hazırlıklarının Başlamasına Haftalar Kala Büyük Birlik Partisi'nin Malatya İl Ve İlçe Teşkilatları Da Seçim Sürecindeki İddiasını Göstermeye Devam Ediyor.

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Malatya il Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık işleri Müdürü Halit Adıyaman’ı makamında ziyaret ettiler.

Toplam 1276 haber.