Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Malatya il Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık işleri Müdürü Halit Adıyaman'ı makamında ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya il Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık işleri Müdürü Halit Adıyaman’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Aysun Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi olarak zaman Malatya’mızda bulunan daire müdürlerimizi ve yine STK Başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Başkan Avcu, Bizler kadın kolları olarak bugün Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık işlerinden sorumlu Müdürü Halit Adıyaman’ı makamında ziyaret ettik.

Başkan Aysun Avcu, Bizleri burada misafir eden Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık işleri Müdürü Halit Adıyaman müdürümüze misafirperverliğinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık işleri sorumlu Müdürü Halit Adıyaman, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve yönetim kurulu üyelerine bu anlamalı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Halit Adıyaman, Birlik beraberliğin olduğu yerde mutlaka başarı vardır. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN