Büyük Birlik Partisi Genel Merkezden Malatya'ya Özel İlgi

2023 Genel Seçimleri Hazırlıklarının Başlamasına Haftalar Kala Büyük Birlik Partisi'nin Malatya İl Ve İlçe Teşkilatları Da Seçim Sürecindeki İddiasını Göstermeye Devam Ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezin de özel bir ilgi ile yaklaştığı ve genel seçim çalışmaları Doğu Anadolu Bölgesi pilot şehirlerinden biri olarak belirlediği Malatya'ya parti genel merkezinden ziyaretler sürüyor.

2022 yılı Nisan ayında yapılan Olağan İl Kongresi ile İl Başkanlığı görevini devralan Abdulvahap Karaman önderliğinde büyük bir atılım yapan Büyük Birlik Partisi Malatya İl Teşkilatı'na son olarak Büyük Birlik Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren ziyarette bulundu.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Basın Birimi tarafından yapılan açıklamaya göre Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, İl Başkanı Abdulvahap Karaman'ın daveti üzerine haftalık olağan il divan kurulu toplantısına başkanlık etmek üzere Malatya'ya geldi. Basın Birimi tarafından Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklama şu şekilde;

"Bu Haftaki İl Divan Kurulu Toplantımızı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Eren Başkanlığında Gerçekleştirdik.

Ülke Gündemi, Seçim Çalışmaları, Yapılan ve Yapılması Gereken Hazırlıklar İle İlgili Raporlarımızı Sunup Genel Başkan Yardımcımızın Değerli Görüş ve Önerilerini Aldık.

Yoğun Programlarına Rağmen Davetimize İcabet Eden Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Eren ve Beraberindeki Çalışma Arkadaşlarına Sonsuz Teşekkür ve Saygılarımızı Sunarız."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN