Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Berk Hep Birlikte Zorlu Bir Süreçten Geçiyoruz

Saadet Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Hüseyin Berk yapmış olduğu basın açıklaması ile Ak Parti iktidarını eleştirerek iktidara uyarılarda bulundu.

Tüfenkci'den Yeni Cami Açıklaması

Vakıflar Haftası nedeniyle Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'u ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeni Cami önüne çekilen ve Caminin görsel estetiğini bozan duvarla ilgili de Ersoy'a rapor sundu.

İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz, Hasar Tesbiti Ne Oldu

Çeşitli zamanlarda meydana gelen ve kayısı da büyük zararlara yol açan zirai don olayının ardından başlatılan hasar tesbiti çalışmaları tam bir muammaya döndü.

Milletvekili Fendoğlu, Yeni Caminin Restorasyon Çalışmasını TBMM'ye Taşıdı

MHP MYK Üyesi Ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu “ Yeni Camide Son Yapılan Duvar Çeşme Restorasyon İşinin Durdurulup Caminin Aslına Uygun Restore Edilmesini Talep Etti.”

Ağbaba, Yeni Cami Neden Hapsedildi, Buna Kim İzin Verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 2 yıllık restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının ardından, ucube demir/beton bloklar ile hapsedilen Yeni/Teze Cami ile ilgili Malatya halkının tepkisini TBMM’ye taşıdı.

Başkan Yılmaz, Malatya İyi Olacak Türkiye İyi Olacak

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, İYİ Parti Darende İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programına katıldı. Programda konuşan Başkan Yılmaz:" İYİ parti olarak çok çalışıyoruz, yaklaşan seçimlere hazırız."dedi.

Büyük Birlik Partisi’ne Yakışır Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı

Malatya'da Büyük Birlik Partisi Hizmet Binası Büyük Bir Coşkuyla Hizmete Açıldı.

Ağbaba, İlk Kez Satın Alınan Ticari Araçlardan Bir Defaya Mahsus Vergi Alınmasın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında ticari araç esnafının sorunlarına ve gece 24 müzik yasağına değindi, iktidara çağrıda bulundu.

Yılmaz,  Maden ve Ceviz ilçeye daha çok getiri sağlayacak

İYİ Parti Hekimhan’ı gezdi..

Başkan Ekmen, Bu Saldırılar Bizi Yolumuzdan Döndüremez

Ekmen’den Saldırıya Uğrayan Deva Partisi Pütürge İlçe Binası Önünde Açıklama.

Başkan Yıldız, 23 Nisan Programımıza Tüm Hemşerilerimiz Davetlidir

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramın unutmadı.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığına Leyla Yıldırım Atandı

Leyla Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığına Getirildi

Ağbaba; Bunun Adı Resmi Dolandırıcılık

Kpss’den 100 Puan’da Alsanız Bu İlana Başvuramazsınız.

Güç Birliği Partisinden 6'li Parti Mutabakat Metni

6'lı parti ittifakı ve iktidar açık bir ihanet işbirlikçileri ile birlikte ortak bir hedefe, ortak bir dış idare ile birlikte hareket etmektedir.

Başkan Erhan Yağlıcı, Maski'nin Teşhircilik Uygulaması Doğru Değil

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ)'nin Su Borcu Olan Vatandaşların Ev ve İş Yeri Kapılarına Vatandaşı Teşhir Eden Borç ve İcra Uyarısı Yazan Kağıt Asılmasına İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı Tepki Gösterdi.

Tüfenkci Kayısıda Yaşanan Zirai Donu Bakan Kirişçi İle Paylaştı

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya'da meydana gelen zirai don sonrası kayısı ağaçlarının zarar görmesini Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'ye ilettiğini ve hasar tespit çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Toplam 1276 haber.