Siyaset

Siyaset Haberleri

 Başkan Uçkan, Ekonomide Bıçak Kemiğe Dayandı

Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, piyasaların elektirik ve doğalgaz faturalarının şokunu yaşadığına dikkat çekerek, “Ekonomide bıçak kemiği dayandı” dedi.

Karaman, Bu  Davaya Gönül Vermiş Arkadaşlarımızla Adaylık Çalışmamızı Başlattık

BBP(Büyük Birlik Partisi ) Malatya İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Abdulvahap Karaman, " Bu  davaya gönül vermiş çalışma  arkadaşlarımızla mensubu bulunduğum Büyük Birlik Partisinin Malatya İl Başkanlığı için adaylık çalışmamı başlatmış bulunmaktayım." dedi.

Başkan Bükte, İl Başkanlığına Aday

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş’ın mazereti nedeni ile görevinden istifa etmesinin ardından İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte, İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Ağbaba, Düşman Olsa Ülkenin İtibarıyla Bu Kadar Oynamaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulun’da yaptığı konuşmada emeklilerin durumunu anlattı, AKP’ye yakın isimlerin büyükelçi olarak atanmasına sert tepki gösterdi.

Türkiye'de Gelecek Var

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr.Ahmet Ercan Uçkan Gelecek Partisinin 2. yıl olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

İYİ Parti’ye Malatya’da Katılımlar Sürüyor

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı saha çalışmalarının yanı sıra yeni üye kayıtlarını da aralıksız sürdürüyor.

Memleketin Tamamını Kucaklayan Bir Parti Olacağız

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç ; Ayrıştıran , Ötekileştiren ve Kendileri Gibi Düşünmeyenleri Hain Gören Bir Anlayış  Değil Memleketin Tamamını  Kucaklayan bir Parti Olacağız..

 Memleket Partisi Malatya İl Binası Resmi Açılışı Gerçekleştirildi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Malatya İl Binası açılışı temas ve ziyaretlerde bulunmak için geldiği Malatya'da vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Canbay’dan Basın Açıklaması

Saadet partisi olarak yarım asrı aşkın bir süredir Yeryüzünde iyinin ve güzelin hâkim olması, Zulmün yerini adaletin alması Ve adil bir düzene dayalı sistemin kurulması için Canla başla çalışmaya devam ediyoruz.

Altunkaya’dan Açıklama

DEVA Partisinde Yaprak Dökümü

DEVA Partisi Battalgazi ilçe Başkanı Av.Göksel Atlı Aile eşinin Sağlık Problemleri Nedeni İle İlçe Başkanlığından İstifa Ettiğini Açıkladı.

Bizim Gibi Muhalefeti Bulamazsınız!

Yöneticiler itidalli olmalı. Hele ki bir şehrin şehrûl emini muhalefete haddinizi bilin demesi hiç doğru değil. Baş bunu yaparsa aşağılar ne yapar kim bilir.

Gelecek Partisi Malatya İl Yönetimi Belli Oldu

Bir süre önce  Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.  Ahmet Davutoğlu tarafından Malatya İl  Başkanlığı görevine getirilen Dr. Ahmet Ercan Uçkan'nın birlikte çalışacağı yeni il yönetim kurulu belli oldu.

Güç Birliği Partisi’nden DEVA Partisi Battalgazi İlçesine Ziyaret

Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı Ve MYK Üyesi Ahmet İmrek, Kadın Kolları Genel Başkan Vekili Safiye Alkan Kıstırak, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte, DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz’ı Ziyaret Ettiler. MYK Üyesi Ahmet İmrek, Başkan Tuğba Farımaz’a çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Yılmaz; “Anadolu Basın Birliği Derneğinin Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte...

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı’na Katılımlar Çığ Gibi Büyüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı’na katılımlar her geçen gün artıyor.

Toplam 1276 haber.