Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Yılmaz;  Tütün Baronlarının Yanında Değil, Üreticimizin Yanında Olacağız

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz , Yönetim Kurulu Üyeleri ve Doğanşehir İlçe Başkanı İle Birlikte Doğanşehir’de Tütün Üreticileri  ve Çiftçilerle Bir Araya Geldi.

Ak Parti Yazıhan'da İlçe Danışma Toplantısı Yaptı

Ak Parti Malatya'nın Yazıhan İlçesinde İlçe Danışma Toplantısı Düzenledi.

Binlerce Malatyaspor Taraftarı Olan 2 Başkan İYİ Parti'ye Üye Oldu

Binlerce Taraftarı Bulunan Malatya Kaplan 44 ve Pütürge Beyleri Taraftarları Dernek Başkanları İYİ  Parti'ye Üye Oldu.

 İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Üye Kaydına Devam Ediyor

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız Soykan Meydanında kurulan stand önünde bir açıklama yaparak “Sahaya çıkamıyorlar..” dedi

Başkan Yılmaz, Hayat Pahalılığı Tahammül Sınırlarını Aşmıştır

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz yazılı bir açıklama yaparak, hayat pahalılığının, tahammül sınırlarını aştığını söyledi. Halkın, seri zamlar karşısında çaresiz kaldığını ifade eden Yılmaz, şunları söyledi.

Ağbaba’dan İktidara Asgari Ücret Çağrısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Asgari ücretin yılda 2 kez belirlenmesiyle ilgili kanun teklifini TBMM Başkanlığına sundu.Ağbaba; “Kanun teklifimizi verdik, eğer samimilerse asgari ücreti yeniden belirleyelim” dedi.

Malatya ve Ülkemizin Geleceği İçin Sürekli Bir Araya Geleceğiz

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri , İYİ Parti Genel Merkez Tarafından Malatya İYİ Parti İl Başkanlığı Görevine Atanan Hakan Yılmaz'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Başkan Yılmaz, İYİ Bir Malatya ve İYİ Bir Türkiye Hayalimiz Var

İYİ Parti Malatya İl ve İlçe Teşkilatı’nın Yeni Başkan ve Yöneticileri Malatya Kongre Kültür Merkezinde Yoğun Bir Katılım İle Kamuoyuna Tanıtıldı.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman Seçildi

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kongresinde İki Aday Yarıştı, Yapılan kongrede Başkan Adayı Abdulvahap Karaman 203 oy alırken, Mevcut Başkan Ali Rıza Ulutaş 113 oy aldı. 

BBP 10. Olağan Malatya İl Kongresine Genel Başkanı Destici’de Katılacak

BBP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya 20 Mart Pazar Günü Saat 13.00’da Gerçekleştirilecek Olan Büyük Birlik Partisi 10. Olağan Malatya İl Kongresine Tüm Malatya’lıları Davet Etti.

Çalık, Yasal Düzenlemede Kolaylaştırıcı Bir Usul Geliştirilsin İstiyoruz

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehirli tütün üreticilerinin sorunları ve taleplerini ilgili yerlere ilettiklerini ifade ederek, yasal düzenlemede kolaylaştırıcı bir usül geliştirilmesi için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Fendoğlu; Artık Türkiye'de Bir Gerçek Vardır. Odaa Cumhur İttifakı'dır

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma” Hekimhan Ve Arguvan Programları.

Başkan Yılmaz'dan Milletvekili Tüfenkci'nin Açıklamasına Tepki

 İYİ  Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin  Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda Yaptığı "Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik bundan sonra da ezdirmeyeceğiz" Açıklamasına Tepki Gösterdi.  

Tüfenkci Meclis'te Konuştu

"Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik bundan sonra da ezdirmeyeceğiz"

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Serdar Yıldız Atandı

İyi Parti Malatya İl Başkanlığı görevine genel merkez tarafından İl Başkanı olarak ataması yapılan Hakan Yılmaz Malatya’da kabul görmüş önemli ve güçlü isimleri kadrosuna dahil ederek İlçe teşkilatlarını da oluşturmaya devam ediyor.

Başkan Yılmaz, Ülkemiz Ekonomik Kiriz İçinde

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz, her geçen gün yeni ve dramatik boyutlara ulaşıyor. Cumhuriyet tarihimizde görmediğimiz zamları bir geçede yapan bu iktidar, halkın yaşadığı fakirliği görmüyor ya da görmek istemiyor.

Başkan Abdullah Daşkıran, Yeniden Güven Tazeledi 

Büyük Birlik Partisi Malatya Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından yapılan seçimde mevcut Başkan Abdullah Daşkıran, Tüm delegelerin oylarını alarak yeniden seçildi.  Büyük Birlik Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığın kongresine çok sayıda parti yöneticileri ve davetliler katıldı.

Ağbaba, Başkanlığındaki Esnaf Masası Doğu İllerine Çıkarma Yapacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Başkanlığındaki Esnaf Masası 2-4 Mart 2022 tarihleri arasında Erzurum, Bayburt,Gümüşhane ve Erzincan İllerine çıkarma yapacak.

Toplam 1276 haber.