Başkan Budan, Dernek Çalışmalarımız Devam Ediyor

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Dernek çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Dernek 20204 yılında yapılacak bazı çalışmalarımızın ve yine çok önemli projelerimizin olduğundan dolayı ve çalışmalar hakkında, Dernek Genel Başkan Yardımcısı Zeki Dağ'la bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇDER ) Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Depremlerden dolayı yapacaklarımız çalışmalarımız ve yine projelerimizi yapamadık dedik. Allah nasip ederse önümüzde ki günlerde yönetim kurulu arkadaşlarımızla bir araya gelerek, Yapacağız mı çalışmalarımız hakkında kamuoyunu bilgilendireceğiz dedi.

Genel Başkan Ayşe Ece Budan, Dernek çalınmalarımızla ilgili bazı debbelerden dolayı yapamadık. Derneğimizin çok önemli projeleriniz olduğunu ve projelerimiz için Genel Başkan Yardımcılarımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz.  Dernek çalışmalarımızın önümüzdeki günlerde inşallah hayata geçirmek için çalışıyoruz.

Dernek çalışmalarımız şu anda İl dışında Genel Başkan Yardımcımız Zeki Dağ, Başkanımızla birlikte yürütüyoruz. Zeki Dağ, Başkanımız dernek çalışmalarından tecrübeli olduğundan dolayı bizlere ve derneğimize büyük katkılarının olduğundan dolayı birlikte çalışıyoruz ve katkılarında ve desteklerinde dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

20204 Yılında yapacağımız çalışmalarımı ve yine çok önemli projelerimizin olduğunu daha önceden açıklamalarda bulunmuştum. Allah nasip ederse bu çalışmaları ve yine projelerimizi hayta geçirmek için tüm ekibimizle birlikte çalışacağız. Bizler her zaman Malatya’mıza sahip çıktık ve bundan sonrada sahip çıkacağız.

Genel Başkan Budan, Bizler her zaman Malatya’mızda kaldık ve bundan sonrada Malatya’mızda kalıp ve Malatya’mıza sahip çıkarak çalışacağız. Bizim başka gidecek bir yerimiz yoktur. Allah nasip ederse bu yapacağımız projelerimizi hayta geçirirsek, Ev hanımlarımıza iş imkânlarını sağlamak için var gücümüzle ekibimizle birlikte çalışacağız.

6 Şubat Depremler Malatya’mıza büyük bir yıkım vermiştir. Ülkemizde yaşanan depremler vatandaşlarımızı büyü sıkıntılar yaşamışlardır ve hala yaşıyorlar. Biz Büyük bir Ülkeyiz inşallah en kısa zaman içinde bu sıkıntıları hep birlikte atlatırız.6 Şubat depremler Ülke olarak hep birlik içinde olduk ve yaraları birlikte sardık.

 6 Şubat depremlerde en çok hasar ve yıkım olan İllerden biriyiz. Yetkililerin açıkladıklarına baktığımızda Malatya’mız yüzde doksanlarda büyük bir yıkımın olduğunu görüyor. Bizler ekibimizle Malatya’mızın dört tarafını gezdik ve büyük bir yıkımın olduğunu gördük. Allah bir daha bu tur felekte ve depremler vermesin.

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇDER ) Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Proje çalışmalarımız şu anda İl dışında ve yine Malatya’mızda çalışmalar yapılıyor. Allah nasip ederse önümüzde ki günlerde kongremizi yapıp güçlü bir ekiple çalışmalarımızın kaldığı yerde devam edeceğiz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN