Başkan Abdullah Daşkıran, Yeniden Güven Tazeledi 

Büyük Birlik Partisi Malatya Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından yapılan seçimde mevcut Başkan Abdullah Daşkıran, Tüm delegelerin oylarını alarak yeniden seçildi.  Büyük Birlik Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığın kongresine çok sayıda parti yöneticileri ve davetliler katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Kongreye BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş, Komşu İllerde Gelen İl Yöneticileri MKY Üyeleri ile Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı, Mehmet Cüroğlu, Akçadağ-der yönetimi kurulu Tuba Farımaz ve yöneticiler, BBP ilçe başkanları BBP İl Kadın Kolları Başkanı Gülşen Gür, BBP Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Aliye Ayber, çok sayıda partili ve delege STK Başkanları ve davetliler katıldı.

Büyük Birlik Partisi Battalgazi İlçe Kongresinin açılış konuşmasını yapan mevcut Başkanı Abdullah Daşkıran, Birlik ve beraberlik mesajları verirken şöyle dedi. Bizler Büyük Birlik Partisi olarak büyük bir aileyiz. Bizler her zaman birlik içinde olduk, bundan sonrada birlik içinde olacağız ve olmalıyız dedi.

 Daşkıran, Bu kongremizde bizleri yalnız bırakmayan başta Genel Başkan Yardımcımız Uğur Bulut, İl Başkanımız Alirıza Ulutaş, Genel Merkez MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Partimizin eski İl Başkanı Sedat Alataş, Bizleri Yalnız bırakmayan partimize gönül veren kıymetli kardeşlerim ve yine bizleri yalnız bırakmayan İlçe başkanlarımız ve Malatya’mızın kıymetli STK Başkanları ve temsilcileri ile basın mensubu kardeşlerimize teşekkür ediyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak Battalgazi İlçemizin kongresini yapmak için hep birlikte buradayız. Yapılacak bu kongremiz Malatya’mıza ve Battalgazi İlçemize hayırlı olsun dedi. Başkan Ulutaş, Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ulutaş, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak her gün daha ’da büyüyoruz ve büyümeye de devam ediyoruz. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş, Bu kongremizde bizleri yalnız bırakmayab başta Genel Başkan Yardımcımız Uğur Bulut, İl Genel Merkez MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Partimizin eski İl Başkanı Sedat Alataş, Bizleri Yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum ve bu kongremiz partimize ve Malatya’mıza hayırlı olsun dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Konuşmasına şöyle devam etti. Malatya Battalgazi İlçemizin kongresini yapmak için burada bulunuyoruz dedi. Yapılacak bu kongrenin Ülkemize, Malatya’mıza ve Battalgazi İlçemize hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Bir sure önce burada yine Yeşilyurt İlçemizin kongresini yaptık ve bu günde yine burada Battalgazi İlçemizin kongresini yapıyoruz, kongremize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz dedi. Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Önümüzdeki ayda Allah nasip ederse İl kongremizi yaparak seçimimizi bitireceğiz. Yapılan bu kongremizde yeni seçilecek tüm kardeşlerimizi kutluyorum ve kendilerine başarılar diliyorum dedi.

Bulut, Anketlerde ne sonuç çıkarsa çıksın anketlere inanmıyoruz şuan BBP’sinde üye kayıtlarımız yüzde 300 artmış durumda. Partimize ilginin giderek yükseldiğini görüyoruz genç ekiple başarılı çalışan yol arkadaşlarımızla daha güzel çalışmalar yapacağız. Önümüzdeki süreçte hızlı bir çalışma içerisine gireceğiz diyerek erken seçim olma sinyallerini veren Genel Başkan Yardımcısı Uğut Bulut, “Hepimize çok çalışmak düşüyor. Durmayacağız sahada devamlı olacağız. Kongremizin hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya Battalgazi İlçe Başkanlığı Tarafından yapılan seçimlere Tek liste ile girilen Seçimde Abdullah DAŞKIRAN, yeniden başkan seçilirken yönetim kurulu şu isimlerde oluştu.

Başkan: Abdullah DAŞKIRAN  

Faik ÇETİN

Hikmet Vacit ALTINDAĞ

Ali KARABULUT

Mehmet KANAR

Necmettin KAYA

Enes ŞAHİN

Yunus AKDAĞ

Bayram KIZILKAYA

Ömer ORHAN

Ahmet KIZILCA

Osman KOYUN

Şaban AKAR

 Mehmet Emin DAŞKIRAN

Kevser TÜMEN

Kıymet AMAN

Mehmet AKSAÇ

Aliye AYBAR

Elif ORHANOĞLU

Tuncer AKDAĞ

Aziz AKDAĞ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN