Siyaset

Siyaset Haberleri

Ağbaba;  Ekonomik Felakete Tabii Felaket Eklendi

Ağbaba TBMM’de zirai don felaketini konuştu; “Malatya yine kara bir güne uyandı.Hem kayısı meyvesi hem de üreticilerin bir yıllık emekleri yandı.”

Çalık, Geçen Yıl Malatya’daki Üreticilerimize 220 Milyon Lira Tarımsal Destek Ödemesi Yapıldı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 2022 yılında 25,8 milyar lira olarak planlanan tarımsal destekleme bütçesinin 3,2 milyar lira ek bütçe ile 29 milyar liraya yükseltildiğini ve geçen yıl Malatya’daki üreticilere 220 milyon 890 bin lira destek ödemesi yapıldığını söyledi.

Başkan Kiraz'dan Yeni Ekonomi Modeline Sert Eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Kiraz'dan iktidarın yeni ekonomi modeline eleştiri.

Başkan Canbay, Kanbay’ın Görevden Alınmasına Tepki Gösterdi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasını eleştirdi.

Akşener Gençlik Kolları Başkanlarını Dinledi...

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanları Genel Başkan Meral Akşener'in başkanlığında Ankara'da bir araya geldiler.

Ağbaba, Ülkede İşsizlik Azalmadı Aksine İş Başvurusu Kuyrukları Arttı

İşkur’a Mart Ayı İtibariyle Kayıtlı İşsiz Sayısı Tüik’in Şubat Ayı İşsiz Sayısını Geride Bıraktı.

Yalçınkaya, Battal Kanbay'ı Neden Görevden Aldınız Açıklayın

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Artık Malatya'da Malatya'lı Olmak Suç Oldu. Artık Malatya'nın Öz Çocuklarının Malatya'da Görevlerini Başarıyla Sürdürmesi Suç Oldu.

Başkan Yılmaz, Malatya Vekilleri  Bu  Millete  Layık  İnsanlar  Değiller

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz,  Katıldığı  Bir  Gazetenin Youtube kanalında Ülke  ve Malatya gündemine  dair  değerlendirmelerde  bulundu.

Başkan Uçkan, Malatya’ya Yazık Ediyorlar

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasına tepki gösterdi; “ Malatya’ya yazık ediyorlar” dedi.

Ağbaba; Bürokrasi Bir Grubun Elinde Şamar Oğlanına Döndü

Ağbaba; “AKP Milletvekilleri biraz becerikli olsa, kamu kurumlarının Malatya’da bir grubun elinde şamar oğlanına çevirmesine izin vermezlerdi” dedi.

Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü’nün Görevden Alınmasına Tepki

Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasına İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz tepki göstererek, “ Dürüst ve namuslu çalışan insanları bir çırpıda görevden almak, hem bu il’e hem de Türkiye ye yapılacak en büyük kötülüktür “ dedi

Çalık, Cumhurbaşkanımız Ramazan Bayramından Sonra Malatya’mıza Gelecek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ramazan Bayramı sonrasında bir dizi ziyaret ve açılışlar için Malatya’ya geleceğini söyledi.

Ankara'da 6 Muhalefet Partisinin Kadın Kolları Başkanları İftarda Bir Araya Geldi

Gelecek Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Mürşide Gizem Yıldırım'ın iftar daveti ile altı muhalefet partisinin Ankara il kadın kolları başkanları bir araya geldi.

Ağbaba, Ekonomide “İşimiz Allah’a Kaldı” Modeline Geçtik

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP İl Kadın Kollarından Ortak Basın Açıklaması

Kadınlara yerel yönetimlerde seçme ve seçilme hakkı verilişinin 92. Yıl dönümü dolayısıyla eş zamanlı gerçekleşen basın açıklaması CHP Malatya İl Binası önünde CHP Kadın Kolları İl Başkanı Nezahat Aydın tarafından okundu.

Sadet Partisinde Divan Toplantısı Yapıldı

"Muhterem arkadaşlar, değerli basın mensupları, ekranları başında bizleri takip eden kıymetli vatandaşlarımız; Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyor, toplantımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. İnsanımızın gerçek gündemini konuşacağımız bu toplantının, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Ağbaba, Utanmasalar Şekere Zammı Chp Yaptı Diyecekler

CHP’nin şeker fiyatındaki artışın nedenlerinin araştırılması amacıyla verdiği araştırma önergesi TBMM Genel Kurulu’nda tartışmalara neden oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Meclis’te yaptığı konuşmada şeker fiyatlarındaki artışın AKP’nin özelleştirmeleri ve kara borsacılık olduğunu ifade etti.

Halkı Amaçlarına Giden Yolda Araç Olarak Gören Bu Zihniyeti Yıkacağız

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız Ramazan Ayı öncesinde ekonomik gidişatın halkı korkuttuğunu belirtti.

Toplam 1276 haber.