Siyaset

Siyaset Haberleri

Milletvekili  Çalık, Her Zaman Esnafımızın Yanındayız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi.

Çalık,  Kale’yi Yeniden İnşa Ettik

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kale’yi yeniden inşa ettiklerini belirterek, ilçenin turizmin merkezi olacağını söyledi.

Milletvekili  Çalık, Malatya’ya Önemli Yatırımlar Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya son 20 yılda çok önemli yatırımlar yaptıklarını, bu yatırımların devam ettiğini söyledi.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığından Aylık Divan Toplantısı

Sadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay’dan Basın Açıklaması.

Ahmet Özal, Türkiye'e 2. Özal Dönemi İle Şahlanacak

TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal Tüm Türkiye'yi 2. ÖZAL döneminde bizimle yürümeye davet ediyorum dedi.

Ahmet Özal, Cumhurbaşkanı Adayı Olabileceğini Söyledi

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu, Teknoloji Kalkınma Partisi (TEK Parti) Genel Başkanı Ahmet Özal, cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyledi. Özal: 2. tura Erdoğan ve Kılıçdaroğlu kalırsa taraf olmam dedi.

Milli Eğitimi Taşıyacak Başka Yer Kalmadı mı?

Ağbaba “mesleki eğitime önem veriyoruz’ diyenlerin, 800'e yakın kız öğrencinin eğitim gördüğü meslek lisesini şehrin dışına taşımalarını anlamak mümkün değil” dedi.

Yılmaz, Milletin İradesiyle Türkiye’de İyi’ler Kazanacak      

 İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz Ekonomik Krizin artık her kesimi tedirgin ettiğini belirterek” 20 yıldır İktidar Olup ülkeyi yönetenlerin getirdiği son durum ortada” diyerek aşırı zam ve hayat pahalılığına sert tepki gösterdi.

Başkan Yıldız, Ekmek Artık Lüks Gıda Olmuştur

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Fırıncılar ve Unlu Mamül İmalatçılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi’yi ziyaret etti.

DEVA Partisinden Ekmek Zammıyla İlgili Açıklama

 Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) ekmekteki fiyat artışını durdurmak için uyguladığı çift fiyat ekmek üreticisi esnaflarımıza çare olmadı ve maliyet artışlarını önleyemedi.

Başkan Yılmaz, Seçimler Ne Zaman Olursa Olsun, Biz Hazırız

İYİ Parti Genel Merkezinde düzenlenen  “ İl Başkanları Toplantısı “, Genel Başkan Meral Akşener’in de katılımı ile yapıldı.

Milletvekili Çalık, TCDD 5 Bölge Müdürlüğü Taşınacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, TCDD Malatya 5.Bölge Müdürlüğü ve lojmanlarının kentte yeni bir alana taşınacağını ve mevcut alanında şehre kazandırılacağını söyledi.

Ağbaba, Yangın Seyretme Değil, Yangın Söndürme Uçağı Alın

Marmaris Yanıyor, Saray Milletin Parasını Müzik Eşliğinde Yiyor...

Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Çalışmalarını Hızlandırdı

Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı çalışmalarını hızlandırdı. İlçe aylık divan toplantısını İlçe Başkanı Sinan Erarslan Bey’in Başkanlığında gerçekleştirerek heyecan tazeledi.

Milletvekili Tüfenkci Orduzu'da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Battalgazi Mahallesi sakinleriyle yakından ilgilenen Tüfenkci, onların talep ve sorunlarını dinledi.

Kiraz, Milyonlarca Kişi E-Hacizle Rehin Alındı

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz borcundan ötürü banka hesaplarına bloke konulan milyonlarca kişinin, e-hacizle rehin alındığını belirtti.

Büyük Birlik Partisinden Akçadağ'da Halk ve Esnaf Ziyaretleri

Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanımız Arif Koyun ve Kıymetli Yönetiminin Daveti Üzerine, Akçadağ İlçesinde Halk ve Esnaf Ziyaretleri yapıldı.

Toplam 1276 haber.