Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Yıldırım, Milleti Kandırmayı Bırakın

Toplum karşısında Hz. Ömer’in adaletinden bahseden siyasilerimiz kendi menfaatleri olunca turist Ömer gibi davranıyorlar diyen Bilal Yıldırım, İslami terimlerle toplum karşısında söylemlerde bulunan siyasilere ağır eleştiri getirdi.

Başkan Gökhan Gök, MHP Olarak Oyumuzu Çok Yükselttik

Malatya ve Türkiye’de büyük bir oy patlaması yaşayacaklarını açıklayan MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, bu seçimi ne olursa olsun Cumhur İttifakı’nın kazanması gerektiğini kaydetti.

Ağbaba, ’İşçiler Aç Kaldı, İşten Atıldı Üstüne Katledildiler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba 6 Başlıkta 2022 Yılının Emek Ve Çalışma Yaşamını Değerlendirdi.

Fendoğlu’ndan MHP İl Başkanı Gök’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanlığına atanan Gökhan Gök’ü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ağbaba, Doğanşehir Cezaevi Kaderine Terk Edildi

Yapımına 2016 yılında başlanan ve 2021 yılında tamamlanacağı açıklanan Doğanşehir Cezaevi kaderine terk edildi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Ülkenin bu zor döneminde milyonlarca liranın çarçur edilmesi kabul edilemez” dedi.

Ağbaba, Bütçe Korsan Bir Önergeyle Çöp Olmuş Durumda!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonunda AKP’li milletvekilleri tarafından Hazine’ye 200 milyar TL ek borçlanma yetkisi veren önergeye çok sert tepki gösterdi.

Bakan, Ağbaba’nın Maliyet Sorusuna Cevap Veremedi

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın Yeni Cami onarım ve restorasyon işi ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanına sorduğu sorulara eksik cevap verildi.  Ağbaba’nın “Yapılan proje değişikliğinin yarattığı artı maliyet ne kadardır?” sorusuna Bakan Ersoy cevap veremedi.

Başkan Yılmaz'dan EYT Açıklaması

" EYT konusunda yaş sınırının Kadın ve Erkeklerde Cumhurbaşkanımızın emekli olduğu yaş olan 46 olmasını talep ettti. "

Ağbaba; Yüzlerce Kişi Halen Dışarıda, Bakan Hayal Satıyor

Bırakın Tüm Afetzedelere Ev Teslimini Henüz Hak Sahipliği Bitirilmeyen Depremzedeler Var.

Başkan Yıldız, Sabrımızla Kimse Oynamasın

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, “Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Milletin derdine çözüm için uğraşanlara karşı yapılan teröristçe eylemi kabul etmiyoruz” dedi.

yazar Ercan, 4 Aralık’ta Battalgazililerle Buluşacak

Sosyal medya içerikleri ve yazdığı kitaplarla büyük ilgi gören Yazar Said Ercan, Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Aile Akademisi” programları çerçevesinde 4 Aralık Pazar günü Battalgazililerle buluşuyor.

Çalık, Malatya’ya 39 Milyar TL’lik Yatırım Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya son 20 yılda 39 milyar TL’lik yatırımı kazandırdıklarını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız Malatya’ya son gelişinde 19 milyar TL’lik yatırımın açılışını gerçekleştirdi. 12 milyar TL’lik yatırım ise devam ediyor” dedi.

Ağbaba’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

“Türkiye, Oecd Ülkeleri Arasında Öğretmene En Az Ücret Veren 5.Ülke”

Ankara-Sivas Hızlı Treni 2023’te Tamam, Peki Ya Malatya?

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Ankara-Sivas hızlı treninin 2023 yılında hizmete gireceğinin açıklandığını belirterek, 2011 yılından beri AKP’li siyasetçilerin diline pelesenk ettiği hızlı tren çıkmaz bahara kaldı.

Başkan Yıldız, AKP İktidarı Yandaşın Yanında İşçinin Karşısında

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız “AKP İktidarı asgari ücretliyi patronun insafına bırakmıştır” dedi.

Uyuşturucu Ticareti Küreselleşmeyle Birlikte Sınır Ötesi Dolaşımı

Malatya İl Başkani Dr. Ahmet Ercan Uçkan, 27 Ekim 2022 tarihinde açıkladığımız Gençlikte Gelecek Modeli Acil Eylem Kalıcı Vizyon belgemizden çok kısa bir süre sonra gençliğimizi ve gelecek nesilleri yakından ilgilendiren Uyuşturucu ile Topyekûn Mücadele Gelecek Eylem Modelimizi de kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Çalık, PKK İle Mücadelemiz Sonuna Kadar Devam Edecek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı için, “38 yılda 5 bin 724 sivil vatandaşımızı katleden, 11 bin 451 vatandaşımızı da yaralayan kan ve gözyaşından beslenen bölücü terör örgütü PKK ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” dedi.

Toplam 1261 haber.