Büyük Birlik Partisinden İlçe Sulama Birlikleri ve Ziraat Odasına Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Cumali Sürücü, İl Başkan Yardımcısı Mine Varol, İl Genel Sekreteri Ahmet Tokay’la birlikte Malatya’mızda hizmet veren Derme Sulama Birliği Başkanı Sedat Yıldırım, Battalgazi Sulama Birliği Başkanı İsmail Ayas, Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.

Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Cumali Sürücü, Malatya’mızın değişik ilçe sulama birlik başkanlarımızdan, yine sulama sistemiyle ilgili bilgiler aldık dedi. Başkan Yardımcısı Sürücü, Büyük Birlik Partisi olarak, bizlere düşen bir şey olması halinde her zaman başkanlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Yeter ki bir sıkıntıları olduğundan bizim bilgimiz olsun biz her zaman yanlarındayız dedi. Bizleri burada misafir eden Derme Sulama Birliği Başkanı Sedat Yıldırım ve Battalgazi Sulama Birliği Başkanı İsmail Ayas’a Şahsım ve tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Derme Sulama Birliği Başkanı Sedat Yıldırım, Bu gün birliğimizi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Cumali Sürücü, İl Başkan Yardımcısı Mine Varol, İl Genel Sekreteri Ahmet Tokay’a, anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Başkan Sedat Yıldırım, Bizler birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz. Bu gün bizleri ziyaret ettiniz ve bizlerde gerçekten çok mutlu olduk. Başkan Yıldırım, Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Battalgazi Sulama Birliği Başkanı İsmail Ayas, Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Cumali Sürücü, İl Başkan Yardımcısı Mine Varol, İl Genel Sekreteri Ahmet Tokay’la birlikte birliğimizi ziyaret ederek bizleri memnun etmiştir. Başkan İsmail Ayas, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Ayas, Birlik çalışmalarıyla ilgili bazı bilgiler verdi. Başkan İsmail Ayas, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı, Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Cumali Sürücü, İl Başkan Yardımcısı Mine Varol, İl Genel Sekreteri Ahmet Tokay’a teşekkür ediyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Cumali Sürücü, Malatya Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz başkanımıza hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak her zaman Malatyalı hemşerilerimizin yanında olduğumuz gibi Oda başkanlarımızın da yanında olduğumuzda belirtmek isterim dedi. Bizler birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda mutlaka başarılı ve güçlü oluruz. Bizleri burada misafir eden Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz Başkanımıza şahsım ve ekibimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Yeşilyurt İlçesi Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz, Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Cumali Sürücü, İl Başkan Yardımcısı Mine Varol, İl Genel Sekreteri Ahmet Tokay’la birlikte odamızı ziyaret etmişlerdir, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum ve siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum. Başkan Doğan Solmaz, Bu ziyaret bizleri memnun etmiştir. Bizler kendi işimizi yapalım, siyasilerde kendi işlerini yapsınlar. Herkes kendi işini yaparsa her zaman başarılı oluruz. Yeter ki bizler ülkemiz için hep birlik içinde olalım, dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hüseyin | 14 Eylül 2022 06:52

    Malatya çiftçisi tarımsal sulamanın mağduru ne yazıkki çözüm noktasında siyasetçilerimizin ilgisizliği sorunun büyüyerek devam etmesine neden oluyor.BBP tebrik ediyorum bu sıkıntıyı gündemine aldığı için

BUNLARA DA BAKIN