Stk Haberleri

Stk Haberleri

Başkan Adayı Alataş, Esnaf ve STK’ları Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Sanayi Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan Mobilyacıları Demirciler ve Ağaç işleri konteynerinde bulunan vatandaşları ziyaret etti.

Malatya'da Tarihi Gün, Başkan Gürkan'a Olan Destek Çığ Gibi Büyüyor

AK Parti tarihinde Malatya'da bir ilk yaşandı ve STK'lar yerel seçimlerde İthal aday istemediklerini yüksek sesle dillendirdiler.

Başkan Gürkan, Hıroğlu Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

      Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt merkez konteyner kentte kalan vatandaşları ziyaret etti. Başkan Gürkan vatandaşları ziyareti akabinde Yeşilyurt İlçesi Hıroğlu Mahallesini de ziyaret ederek, bölgedeki mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

CHP'de Bayramlaşma Töreni

       Cumhuriyet Halk Partisi bayramlaşma töreninde İl, İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, STK temsilcileri, Basın Mensupları ve vatandaşlar ile partililerle Güzelbahçe Belediyesi’nin Malatya’da kurduğu konteyner kentte düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Milletvekili Aday Adayı Samanlı’dan STK’lara Ziyaretler

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Aday Adayı Mesut Samanlı, Adaylık sürecini ilan ettikten sonra ardı ardına ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

MHP Malatya İl Başkanlığı’nın Yeni Üye Kayıt Standına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

MHP Malatya İl Başkanlığı’nın koordinesinde, Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, İlçe Başkanları, KAÇEP Başkanı ve STK temsilcilerinin katılımı ile Soykan Parkı’nda açılışı yapılan yeni üye kayıt standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Milletvekili Bülent Tüfenkci, Vatanseverler Derneğini Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Etti. Milletvekili Bülent Tüfenkci, STK’larımıza Önem Veriyoruz Ve Bizim İçin Çok Değerlidir.

Gençlere, Yüz Yüze İletişim Semineri

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi organizasyonunda bazı gençlik STK’ların da işbirliği ile “Yüz yüze İletişim Semineri” eğitim programı düzenlendi.

Malatya STK’ları Arasında Ayrım Yok, Hepimiz Biriz

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın ve Tarım Platformu yönetimi ve Üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'e yaptığı ziyarette, yeniden TESK Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesinden dolay tebrik ederek başarılar dilediler.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Malatya’da

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak, yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış törenine katılmak, STK temsilcileri ve iş adamları ile bir araya gelmek üzere ilimizi ziyaret etti.

STK’LARIN Kadın Temsilcileri Battalgazi’deki Hizmet Alanlarını Gezdiler

Malatya’da aktif olarak faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının kadın temsilcileri ve üyeleri, Battalgazi Belediyesi tarafından Battalgazi’ye kazandırılan bazı yatırımları ve yapımı devam eden proje alanlarını gezdi.

Büyük Birlik Partisi’nden Aşure İkramı

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve yönetimi Kurulu Tarafından düzenlenen Aşure programına partililer ve çok sayıda davetliler katılıdırlar. Düzenlenen Aşure Programına, STK Başkanları, Muhtarlar, çok sayıda davetliler ve partililer katıldılar.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kollarından BİLSAM’a Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte STK Başkanlarına Ziyaretleri Devam Ediyor.

STK’lardan Vali Şahin’e Ziyaret

Ziraat Odaları Bölge Başkanı Yunus Kılınç ve İlçe Başkanları Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği İftar Yemeğine Yoğun İlgi

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Tarafından düzenlenen iftar programına yoğun ilgi. Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından düzenlenen iftar yemeğine Siyasiler, STK Başkanları, Basın Mensubu ve davetliler katıldılar.

Başkan Güder, Genç Stk Temsilcileri İle İftarda Buluştu

Pandemi dolayısıyla ara verdiği geleneksel Ramazan ayı iftar programlarını yeniden başlatan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’da faaliyetlerini sürdüren Sivil Toplum Kuruluşlarının genç temsilcilerini iftar yemeğinde ağırladı.

Başkan Uçkan’dan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı Ziyaret ederek dernek hakkında bilgiler aldı. Başkan Ahmet Ercan Uçkan, Bizler Gelecek Partisi olarak STK’larımıza önem veriyoruz ve destekliyoruz dedi.

Bursa’dan Malatya’ya Gönül Köprüsü

Vali Aydın Baruş, iller arasında diyalog ve iş birliği sağlanması amacıyla GAP Turu adı altında ilimizi ziyaret eden Bursa İl Dernekler Federasyonu (BİLDEF) Başkanı Ramazan Alp, Bursa Darendeliler Dernek Başkanı Ali Bozkurt, federasyon üyeleri, Bursa basın temsilcileri ile Malatya’da faaliyet gösteren Vakıf temsilcilerini, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerini ve Muhtarlar Dernek Başkanlarını yemekte ağırladı. 

İstanbul'da Darendespor Yararına Gece Düzenlendi

İstanbul'da Darendespor yararına bir otelde gece düzenlendi. Geceye Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Bürokratlar , STK Temsilcileri ,İş İnsanları ve Darendespor'a gönül vermiş birçok isimde katıldı.

STK Temsilcileri İlçeye Kazandırılan Yatırımları Gezdi

Malatya’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve üyeleri, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden projeleri gezdi. Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilciler, ilçeye kazandırılan yatırımlar nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.

Battalgazi’deki Hizmet Ve Yatırımlara STK’lardan Tam Not

Başkan Güder: “Amacımız Battalgazi’ye Eserler Bırakmak”

‘Kayısı Çiçeği Festivali’ İlk Meyvesini Verdi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleriyle Kamu Kurumları, Belediyeler, STK ve (MAGTAD) Malatya Gastronomi Turizm ve Tanıtım Derneği tarafından gerçekleştirilen ‘Kayısı Çiçeği Festivali’ ilk meyvelerini verdi.  Antalya’dan 32 kişilik ilk turist kafilesi Malatya’ya geldi.

Malatya Valiliğinden Dolandırıcılık Uyarısı

Malatya Valiliği “Biz Bize Yeteriz TÜRKİYEM” kampanyası üzerinden STK, İş Adamları ve Esnaflar aranarak sahte IBAN ile para istendiği konusunda uyarıda bulundu.

Güder: Temiz ve Sağlıklı Toplum İçin STK’ları Destekliyoruz

“Halkın Huzurunun Devam Etmesini Amaçlıyoruz”

MAFSAD Şanlıurfa’da Fotoğraf Sergisi Açtı

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığınca Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında desteklenen, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından yürütülen Come and Join Us/Gel Katıl Bize Projesi çerçevesinde Şanlıurfa’da  ‘Doğa bize kalsın’ temalı fotoğraf sergisi açıldı.