Malatya'da Tarihi Gün, Başkan Gürkan'a Olan Destek Çığ Gibi Büyüyor

AK Parti tarihinde Malatya'da bir ilk yaşandı ve STK'lar yerel seçimlerde İthal aday istemediklerini yüksek sesle dillendirdiler.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti tarihinde Malatya'da bir ilk yaşandı ve STK'lar yerel seçimlerde İthal aday istemediklerini yüksek sesle dillendirdiler. Birlik ve Beraberlik Ruhuyla Dolu Buluşma Sonrası STK'lardan Güçlü Mesajlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan varsa bizde varız, Selahattin Gürkan yoksa bizde yokuz dediler, biz ithal başkan istemiyoruz dediler ve tepkilerini dile getirdiler.

AK Parti tarihinde Malatya’da bir ilk yaşandı ve STK’lar yerel seçimlerde İthal aday istemediklerini yüksek sesle İl Binası önünde dillendirdiler. Birlik ve Beraberlik Ruhuyla Dolu Buluşma Sonrası STK'lardan Güçlü Mesajlar! Bizleri depremde yalnız bırakmayken Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan varken sizler neredeydiniz.

Malatya, bugün AK Parti İl Binası önünde gerçekleşen ve kalabalık bir topluluğun katıldığı Başkan Selahattin Gürkan’a destek buluşmasıyla tarihi bir ana tanıklık etti. Yapılan açıklamalar Malatya'daki dayanışma ve birliktelik ruhunun canlı bir örneği oldu. Malatyalıların sıcak katılımı ve coşkusu, buluşmayı unutulmaz kıldı.

STK’lardan Güçlü Destek ve Önemli Açıklamalarda Bulundular.

Buluşmada Malatya'nın önde gelen sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek, Malatya'nın geleceği, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın yürüttüğü projeler ve karşılaştığı zorluklar hakkında önemli açıklamalar yaptı. Yapılan açıklamalar, da ithal aday istemediklerini belirten STK Başkanları mevcut Başkan Selahattin Gürkan ile devam etmek istediklerini belirterek Malatya'nın karşılaştığı meydan okumalara karşı birlikte hareket etme kararlılığını gösterdiklerini ifade ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Selahattin Başkan ile Yola devam etme ricasında bulundular.

22 yıllık AK Parti Malatya kalesinde Malatya'nın sadece bir şehir değil, büyük bir aile olduğunu bir kez daha kanıtlar nitelikteydi.. Birlikte daha güçlüyüz ve başkanımız Selahattin Gürkan'ın liderliğinde Malatya'nın daha parlak bir geleceğe doğru ilerleyeceğine inancımız tam diyen STK Temsilcileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Malatyalılar olarak yine sonuna kadar güvendiklerini belirttiler.

 AK Parti Malatya İl Başkanlığı önündeki STK Açıklamasına onlarca mahalle muhtarının destek için katılması ise dikkatlerden kaçmadı. Yapılan açıklamalarda Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yoksa bizde yokuz, Selahattin Gürkan varsa bizde varız dediler ve tepkilerini dile getirdiler.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Adanalim01 | 11 Ocak 2024 23:47

    Yuhhhhhh ithal aday istememisler Malatya büyükşehir için ki Malatya artık buyuksehirlikten nüfus azlığından dolayı çıkmış durumda Ayrıca ithal başkan istemiyoruz diyenler Selahattin Gürkan' ın Yağcıları dır ikincisi Belediye Başkan aday adaylarınin hepside Malatyalı değil mi neden ithal başkan istemiyoruz diyorlar Malatya Malatya bulunmaz senin gibi fırsatçı, yağcı, RANT ÇIKAR MENFAAT uğrana çalışan Malatya Yazıklar olsun Size Dilerim Allah'tan İktidar partiside minik ortağı MHP de o sandıkların dibinde bogulurlar İnşallah Hala birini koruyalım derken diğer taraftan insanların neden çektiğini görmüyor musun yetmedi mi 21 yıldan beri bu yana VESSELAM

BUNLARA DA BAKIN