Başkan Uçkan'dan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan'ı Ziyaret ederek dernek hakkında bilgiler aldı. Başkan Ahmet Ercan Uçkan, Bizler Gelecek Partisi olarak STK'larımıza önem veriyoruz ve destekliyoruz dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Uçkan, STK’larımıza önem veriyoruz, Yeter ki güzel işler yapsınlar ve yine önemli projeler yapsınlar, Bizlerde siyasi partiler olarak her zaman olduğu gibi destek verelim. Tabi ki yapılan bu güzel çalışmalar Ülkemiz ve Malatya’mız için çok önemlidir. Vatanseverler Derneğinin yaptığı çalışmaları takip ediyoruz, Gerçek’ten güzel işler yapıyorlar. Bu yapılan önemli ve güzel çalışmaların devamını diliyoruz dedi.

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarına ziyarette bulunduk, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Başta dernek genel başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı sayın Dr. Ahmet Ercan Uçkan’a Yönetim Kurulu Arkadaşlarım ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Dernek çalışmaları hakkından bilgiler verirken şöyle dedi. Bizler derneğimizi kurarken ben değil ve biz dedik, Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yola Malatya’mıza faydalı işler yapmak için çıktık. Derneğimiz tarafından yapılan çalışmalarımız devam etmektedir. Bizler ekibimizle bu yola çıkarken, Beş yılda 44 projeyle yola çıktık. İnşallah bu beş yıl içinde hedeflediğimiz 44 projeyi sırasıyla hayata geçireceğiz. Başkan Alpaslan, Derneğimizin yönetimimizde, çok kıymetli, değerli ve tecrübeli başkan vekilimiz, Başkan yardımcılarımız vardır. Yine derneğimiz tarafından gençlik kollarımızı kurduk ve gençlerimizde kendi dallarından çalışmalar yapıyorlar ve bizlerde yönetim kurulu olarak her zaman yanlarında olduğumuzda, destek oluyoruz. Bizler dernek çalışmalarımızda yapılacak çalışmaları yönetim kuruluyla görüşerek ve istişareler yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.

 Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı sayın Dr. Ahmet Ercan Uçkan ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarına derneğimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum, parti çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN