Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kollarından BİLSAM'a Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte STK Başkanlarına Ziyaretleri Devam Ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte BİLSAM’a Ziyarette Bulundu. Başkan Aysun Avcu, STK’lar bizim için çok önemlidir dedi. Bizler Büyük Birlik Partisi olarak Malatya’mızdaki STK’larımızı sırasıyla ziyaret ediyoruz, Bugünde Malatya’mızın önemli STK’larından BİLSAM’ı ziyaret ettik.

Sivil Toplum Örgütlerinin günümüz Dünyası ve Türkiye’deki önemine değinen, Malatya’da faaliyetlerini sürdüren BİLSAM’ın çalışmalarını takdir ediyoruz. Bizler siyasi partiler ve STK’larımızla birlikte, Ülkemizin geleceği için birlikte çalışmalıyız. Başkan Aysun Avcu, Birliğin olduğu yerde mutlaka başarı vardır ve her zaman var olacaktır dedi.

Başkan Avcu, Partimiz cumhur ittifakı devam etmektedir, 2023 yılında yapılacak seçimlerde, Partimiz Büyük Birlik Partisi olarak kendi amblemiyle seçimlere girecektir. Başkan Avcu, Bizleri misafir eden BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarına ve Yine Dr. İlhan Geçit, Mikail Özkaya, Eğitimci Kemal Aslan Hocalarımızın çalışmalarını her zaman takdir ediyoruz.

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin (BİLSAM) yürütmüş olduğu faaliyetler hakkında bilgiler aldık, fikir alışverişinde bulunduk. Akademisyen, iş adamı, kamu görevlisi, hemen hemen her meslekten çok sayıda kişinin bir araya gelerek kurduğu BİLSAM'ın, eğitim, kültür ve sosyal sorunlar başta olmak üzere birçok alanda faaliyet yürüten ve projeler gerçekleştiren bir sivil toplum kuruluşudur.

Araştırma ve yayıncılık alanında faaliyet gösteren BİLSAM son yıllarda Malatya’da çok güzel projeler hazırlamış, önemli projelere imza atmış, güzel çalışmalar gerçekleştirmişlerdir. Başkan Aysun Avcu, misafirperverliğinden dolayı başta BİLSAM Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı Hocamıza ve tüm ekibine, şahsım ve ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bizleri ziyaret etmişlerdir, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Dr. Ömer Kalı, BİLSAM Tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kalı, Bizler BİLSAM Olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi. BİLSAM Tarafından çok önemli projelerin yapıldığını dile getirdi. Dr. Ömer Kalı, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve Yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN