Başkan Adayı Alataş, Esnaf ve STK'ları Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Sanayi Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan Mobilyacıları Demirciler ve Ağaç işleri konteynerinde bulunan vatandaşları ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Sanayi Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan Mobilyacıları Demirciler ve Ağaç işleri konteynerinde bulunan vatandaşları ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Bizler parti olarak bir aya yakın sahalardayız, Esnafımız zor bir süreç içerisinde. Vatandaşlarımız yine sıkıntılar içerisinde, bunları görünce gerçekten çok rahatsız olduğumuzu belirtmek isterim.  Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz.

İl Başkan Abdulvahap Karaman, Yeşilyurt’un geleceği ve yeniden inşası için güçlü bir adayımız var. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayımız Sedat Alataş, Malatya’mızın yerli ailelerinden biri olması Yeşilyurt için çok önemlidir ve güçlü bir adayımızdır. Başkan Adayımız Sedat Alataş, Gece gündüz demeden güçlü ekibiyle birlikte sahalarda çalışıyorlar. Bizlerde seçim çalışmalarımızda esnafımızı ve vatandaşlarımızı ve STK’larımızı ziyaret ediyoruz, desteklerinizi bekliyoruz dedi.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Alataş, Bizler Büyük Birlik Partisi olarak Malatyalı hemşerilerimizi ve Malatya’mızda görev yapan STK’larımızı ziyaret ediyoruz. Özelikle esnaflarımızı ziyaret ederek seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yeşilyurt’umuzu yeniden ayağa kaldırmak için el birliğiyle gece gündüz demeden çalışmalıyız. Seçim çalışmalarımızda tüm hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. Özellikle esnaflarımızın çok zor durumda olduklarını sahada görüyoruz.

Başkan Adayı Alataş, Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde Yeşilyurt’umuzu yeniden ayağa kaldıracağız. Güçlü bir ekibimiz var. Hep birlikte çalışıp Yeşilyurt’umuzu yeniden ayağa kaldıracağız. Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarında STK’larımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz dedi. Başkan Adayı Sedat Alataş, Sanayi teknoloji bakanlığı tarafından yapılan Mobilyacılar, Demirciler ve Ağaç işleri konteynerinde bulunan vatandaşları ziyaret etti.

Alataş, Bizleri misafir eden Mobilyacılar Dernek Başkanı Murat Dilek, Yönetim kurulu arkadaşları ve yine burada bulunan hemşerilerimizin misafirperverlikleri için şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde esnafımızı yalnız bırakmayacağız. Esnafımızın ve yine vatandaşlarımızın yanında olup, sorunlarının çözülmesi için gereken çalışmayı yapacağız dedi.

Mobilyacılar Dernek Başkanı Murat Dilek, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş Başkanımız bizleri ziyaret ederek esnafımızın sıkıntılarının dinledi. Yine esnafımızın kaldığı konteynerdeki esnaf kardeşimizi ziyaret etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı bizlerde kendilerine teşekkür ediyorum. Mobilyacılar Dernek Başkanı Murat Dilek, Bizlerde seçim çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz ve Allah yolunuzu açık etsin dedi.

Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarında Malatya’da bulunan STK’larımızı ziyaret ederek bazı istişarelerde bulunuyoruz. Başkan Adayı Alataş, Bizler Büyük Birlik Partisi olarak STK’larımıza çok değer veriyoruz. Malatya’mızda bulunan STK’larımızın sıkıntılarını yakinen biliyoruz. Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde destek olacağız.

Seçim çalışmalarımız içerisinde STK’larımızdan olan HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan Başkanımız, Malatya Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkan Hakan Er Başkanımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Bizleri misafir eden HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan Başkanımıza misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Yine Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakan Er Başkanımıza istişarelerimizden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakan Er, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş Başkanımıza seçim çalışmalarında dolayı başarılar diliyorum. Kendilerini yakinen tanıyorum ve Malatya’mızın köklü ailelerinden biri olan ve yine kendilerinin esnaf olması, Malatya’mızda hemşerilerimize hizmet etmektedir. Bizlerde kendilerine seçim çalışmalarında başarılar diliyorum.

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Bizleri ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş Başkanımıza başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin dedi. Başkan Ayşe Ece Budan, 6 Şubatta yaşadığımız depremlerde Malatya’mızda büyük bir yıkım olmuştur. Allah bir daha bu depremleri yaşatmasın inşallah. dedi. Başkan Budan, Bizlerde HİMYAÇDER Olarak Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş’a seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz ve yolları açık olsun dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN