AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak, STK'lar Bizim İçin Çok Önemlidir

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, STK'lar Bizim İçin Çok Önemlidir. Bizler bu gün Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Ziyaret Ettik.

AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Ziyaret Ederek, Dernek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Ölmeztoprak, 11 İlimizde meydana gelen depremler bizleri derinde üzmüştür. Allah'ın izniyle el birliğiyle deprem bölgelerimizi ve Malatya'miza ayağa kaldıracağız.

Bizler her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın yanında olacağız ve olmaya devam edeceğiz.

Milletvekili Ölmeztoprak, Hızlı bir şekilde TOKİ'lerimiz yapılıyor ve en kısa zaman içinde iş yerlerimizde yapılacaktır. AK Parti hükümeti her zaman vatandaşımızın yanında olmuştur ve bundan sonra'da yanlarında olacaktır. Allah bir daha bu Depremleri vermesin inşallah.

AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak, Bu gün Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ayşe Alpaslan 'ı ve yönetim kurulu arkadaşlarını ziyaret ederek misafirperverliği den dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimizi ziyaret eden sayın vekilimize şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, 6 Şubat'ta yaşanan deprem bizleri ve ülkemizi derinde üzmüştür. Allah bir daha böyle depremler vermesin.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimizi ziyaret eden sayın Milletvekilimiz'e teşkur ediyorum, Sayın vekilimiz STK'lara çok önem veriyor ve her zaman yanımızda olmuştur. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN