Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği İftar Yemeğine Yoğun İlgi

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Tarafından düzenlenen iftar programına yoğun ilgi. Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından düzenlenen iftar yemeğine Siyasiler, STK Başkanları, Basın Mensubu ve davetliler katıldılar.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Tarafından düzenlenen iftar programına yoğun ilgi. Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından düzenlenen iftar yemeğine Siyasiler, STK Başkanları, Basın Mensubu ve davetliler katıldılar.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğin tarafından düzenlenen İftar programına, Milliyetçi Hareket Partisi MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya,  Belediye Başkan Vekilleri ve Başkan Yardımcıları, Vatanseverler Derneği Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki' Dağ, Malatya Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın,  T.S.O. Başkan Yardımcısı Ömer Dinç, Malatya Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Sabri Balık, EMŞAV Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Alileri Vakıf Başkanı Sıtkı Selçuk, Şehit Ve Gaziler Vakfı Başkanı Muharrem Kıbrıs, Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, Malatya ili Mahalle ve Köy Muhtarları Dernek Başkanı Aliseydi Yücekaya, Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç, YADER Dernek Başkanı Mehmet Çolak, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kayısı Kent Yeşilyurt Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demir, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan,   Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Genel Başkanı Mehmet Zafer,  Gelecek Partisi Genel Merkez Mali İşler Başkan Danışmanı Güney Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Veysel Karademir,  Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Yardımcısı Yüksel Duman, Büyük Birlik Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, İyi Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Aydın Derin,  Malatya Özel Güvenlik Sürücü Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mine Ökmen, AK Parti Kadın Kolları Başkan Vekili, DAVA Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş, DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Malatya Alperen Ocakları Şube Başkanı Yalçın Arıcak, Basın Kuruluşların dernek başkanları, Bazı Daire Müdürleri, Basın Mensubular ve çok sayıda davetliler katıldılar.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Ramazan ayı nedeniyle geleneksel iftar yemeğinde bir araya geliyoruz dedi.  Başkan Alpaslan, Derneğimiz tarafından düzenlendiğimiz iftar yemeğinde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Konuşmasında Şöyle Dedi:

İftar programımızda bizleri yalnız bırakmayan siz kıymetli misafirlerimiz buraya kadar gelerek bizleri onurlandırmıştır. Sayın Belediye Başkan Vekillerim, başkanlarımız, siyasi parti il ve ilçe Başkanlarımız ve temsilcileri, Dernek Başkanlarımız, kıymetli Muhtarlarımız, Şehit ve Gazi Dernek Başkanlarımız, Kıymetli kurum müdürlerimiz, STK Başkanlarımız, Basınımızın Kıymetli Dernek Başkanları, İş İnsanlarımız, Malatya Özel Güven Sürücü Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mine Ökmen, Basınımızın Güzide Mensupları, Hanım Efendiler ve Bey Efendiler, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği yönetim kurulumuz ve üyelerimiz, Ramazan iftar Programımıza Teşriflerinizden Dolayı Hoş Geldiniz Diyor En Kalbi Muhabbetlerimle Sizleri Selamlıyorum Dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Mübarek Ramazan ayının başı rahmet, Ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan ayımızın içindeyiz. Bizleri bu mübarek günde bir araya getiren rabbime sonsuz hamdı senalar olsun.

Kıymetli misafirlerim geçen sene ramazan ayı içerisinde kurulmuş olan derneğimizin amaçlarından kısaca bahsetmek istiyorum.

Derneğimiz ülkemizde yaşayan insanlar arasında ırk, dil, din, renk, cinsiyet ve mezhep ayrımı yapmaksızın, Bedensel, zihinsel, ruhsal, toplumsal yönden tam gelişmiş vatan ve millet şuuruna sahip ilim, bilim ve üstün ahlaki değerlerle donanmış Eğitim ve Kültür seviyesi yüksek aile bağları güçlü, vatanını seven bireyler olarak kurulmuştur.

Dernek olarak yapmış olduğumuz faaliyetlerimizi sizlerle paylaşmak istiyorum.

 Bizlere intikal eden dar gelirli ailelerin 35 erkek evladımızın sünnet organizasyonunu gerçekleştirmiş olduk..  Dernek çalışmalarını basın açıklamalarımızla ve yine tv programlarımızla kamuoyuyla paylaşmış bulunmaktayız. Bu tür çalışmalarımız devam edecektir. Gençlerimize gönüllü hocalarımız doğrultusunda özel dersler verilmesi. Kabiliyet doğrultusunda gençlerimizin, vatan bilinci ile yapılan resim sergimizi Soykan meydanında açtık...  Derneğimizin açılışını ilk etapta 44 proje ile yapmış bulunuyoruz. Projelerimizi hayata geçirdikçe kıymetli basın mensubu ile paylaşacağız.

Sözlerime son verirken bizlere sponsor olan Malatya Özel Güven Sürücü Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mine Ökmen Hanımefendiye şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Malatya Alperen Ocakları Şube Başkanı Yalçın Arıcak Tarafından İftar programı Kur'an-I Kerim Tilaveti İle Başladı ve Yemek duasıyla iftar programı sona ermiştir.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğine, Desteklerinden Dolayı, Malatya Özel Güven Sürücü Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mine Ökmen’e Genel Başkan Ayşe Alpaslan Tarafından Plaket Takdim Edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN