Koyun Haberleri

Koyun Haberleri

Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarında Dilek Mahallesi, (MAŞTİ) Otogar Esnaflarını Ziyaret Ederek Özal Köyünde Mahalle Toplantısına Katıldı.

Arif Koyun'dan İftar Yemeği

Büyük Birlik Partisinden Şeker Fabrikasına Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Tarafından ve İl Teşkilatı Olarak Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, İl Sekreteri Ahmet Tokay, Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Sürücü, Seçim İşleri Başkanı Beyzanur Güner, Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun İle Birlikte İlimiz Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun’u Makamında Ziyaret Etiler.

Başkan Gürkan, Hayvanclık Projeleri Destekleme Seminerine Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ‘Hayvancılık Projeleri Desteklemeleri ve Tarım Sigortaları (TARSİM)’ konulu seminere katıldı.

Başkan Akın, Hep Birlikte Üretene Sahip Çıkmamalıyız

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından yetiştiricilere yönelik hayvancılık projeleri desteklemeleri ve TARSİM sigortaları ile ilgili sunum bilgilendirme toplantısı yapıldı. Program da çobanlık kursunu başarılı bitiren çobanlara sertifika ve plaket verildi.

Fendoğlu, 2023 Yılı Tarihi Bir Eşik Olacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Battalgazi ilçesinin Eskimalatya bölgesindeki köyleri ziyaret ederek, 7 köyün vatandaş ve muhtarları ile bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisinden Baro Başkanı Demez’e Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ve Yine İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Hüseyin Önal, Hüseyin Polat, Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun ile birlikte Baro Başkanı Av. Onur Demez’i Makamında Ziyaret Ettiler.

Başkan Güder: Her Zaman Sivil Toplum Kuruluşlarımızla İstişare İçindeyiz

Başkan Güder’den Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ne Hayırlı Olsun Ziyareti.

Büyük Birlik Partisinden Akçadağ'da Halk ve Esnaf Ziyaretleri

Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanımız Arif Koyun ve Kıymetli Yönetiminin Daveti Üzerine, Akçadağ İlçesinde Halk ve Esnaf Ziyaretleri yapıldı.

Başkan Koyun, Kadir Gecesi Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Kadir Gecesi Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Akın, Çok Çalışmalıyız, Daha Fazla Üretmeliyiz Üretene Sahip Çıkmalıyız

Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ev sahipliğinde birlik binasında İftar Programı yapıldı.

Başkan Akın, Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Birliği Yönetimi Kurulu Başkanı İhsan Akın, İftar Yemeğinden Birlik Ve Beraberlik Mesajlarını Verdi. Başkan Akın, İftarda Basın’la Bir Araya Geldi.

Başkan Gürkan, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğini Ziyaret Etti

Şaftlı Makinede Koyun Kırkma Kursunu Tamamlayanlara Sertifikalarını Başkan Gürkan Verdi.

BBP Akçadağ İlçe Başkanı Koyun’dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

(BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı Ziyaret Ederek Gazeteciler Gününü Kutladı.

Vatanseverler Derneği’nden (BBP) Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun’a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte (BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun’u Makamında ziyaret etiler.

Vatanseverler Derneğinden Başkan Akın’a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Damızlık Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri Birliği, Tarım Platform Başkanı İhsan Akın’ı Ziyaret Ettiler.

Başkan Akın, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Etti

Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Malatya Koyun ve Keçi Birliği 8. Sürü Yönetimi Elemanı Kursunu Açtı

Birlik binasında ki açılan kursa Battalgazi Halk Eğitim Müdür yardımcısı Mehmet TOMO, Platform ve Birlik Başkanı İhsan AKIN ve kursiyerler katıldı.

Başkan Koyun, Üç Mübarek Ay Recep, Şaban, Ramazan

(BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Uç ayların başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Koyu’nun mesajı şöyle...

Fendoğlu, Arapgir İlçesinde Bulunan Onar Köyünün Tarihi Yeleri

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak...

Başkan Çınar, Çukurdere Ve Koyunoğlu Mahallelerindeki Kar Çalışmalarını İnceledi

“Yeter Ki Kar Yağsın, Biz Temizlemeye Hazırız”

Başkan Koyun, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Merkezini Ziyaret Etti

(BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun...

Vali Baruş, Birlik ve Oda Ziyaretlerinde Bulundu

Vali Aydın Baruş, kamu ve özel sektöre yönelik sürdürdüğü ziyaretler kapsamında Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Veteriner Hekimler Odası ve Fırıncılar Odasını ziyaret etti.

Koyun, Bu Hayatta Ben de Varım

Başkan Gözükara, Malatya Hekimhan Şehidini Unutmadı

Başkan Gözükara, Malatya Hekimhan Şehidini unutmadı. 01.01.1987 Yılında Malatya ili Hekimhan İlçesi Sarıkız Köyünde dünyaya geldi.

Başkan Güder’den Çiftçilere Müjde

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Tarım Platformu ile Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın’ı ziyaret etti.

Halkoyunlarında İl Birincisi Olan Ekip Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Malatya Birincisi Oldu.

Vali Baruş Hacıabdi, Çukurdere ve Koyunoğlu Mahalle Muhtarlıklarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nedim Özata ve İdare ve Denetim Müdürü İsmet Timur ile birlikte Hacıabdi, Çukurdere ve Koyunoğlu Mahalle Muhtarlıklarını ziyaret etti.

Mv. Tüfenkci İlisuluk Köyünü Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticarfet Eski Bakanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kuluncak ilçemiz İlisuluk Mahallesini (köyü) ziyaret etti.