BBP Akçadağ İlçe Başkanı Koyun'dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

(BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ'ı Ziyaret Ederek Gazeteciler Gününü Kutladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

(BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı Ziyaret Ederek Gazeteciler Gününü Kutladı.

Başkan Arif Koyun, Basın ve Medya çok önemli bir misyonu üslenmiş kurumlardır. Halkla kamu görevlileri ve siyasiler arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Özgür ve tarafsız basın demokrasinin sigortasıdır. Sizler çok zor şartlarda görev yapıyorsunuz. İnşallah en kısa zamanda internet yasası çıkartılır da sizin gibi kıymetli basın ve medya kuruluşları desteklenir.   Başkan Arif Koyun, siz kıymetli basın ve medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlar sizlere çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Başkan Dağ, Biz Anadolu Basın Birliği olarak arkadaşlarımızla tüm siyasi partilerimize eşit bir mesafedeyiz.  İnternet kirliğin giderilmesi için mutlaka internet yasasını çıkması gerekiyor. Bizleri yalnız bırakmayan Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Yönetim Kurulu Arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN