Büyük Birlik Partisinden Şeker Fabrikasına Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Tarafından ve İl Teşkilatı Olarak Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, İl Sekreteri Ahmet Tokay, Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Sürücü, Seçim İşleri Başkanı Beyzanur Güner, Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun İle Birlikte İlimiz Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun'u Makamında Ziyaret Etiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Tarafından ve İl Teşkilatı Olarak Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, İl Sekreteri Ahmet Tokay, Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Sürücü, Seçim İşleri Başkanı Beyzanur Güner, Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun İle Birlikte İlimiz Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun’u Makamında Ziyaret Etiler.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, İlimiz ve ülkemiz nezdinde şeker üretim, dağıtım vb. Hizmetler noktasında istişarelerde bulunduk dedi. Yüksel Duman, Ülkemizin ve Malatya’mızın geleceği için hep birlikte çalışmalıyız.  Duman, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak bu gün ekibimizle birlikte Malatya Şeker fabrikası müdürü Sayın Suat Altun’u ziyaret ederek şeker fabrikasıyla ilgili ve yine çalışmalar hakkında bilgiler aldık dedi. Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, Bu ziyaretimizden bizleri misafir eden Sayın Suat Altun beye şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Kurum olarak vatandaşlarımızın mağduriyetin oluşmaması için tüm tedbirlerin alındığını belirten Suat Altun, ilimizde ve ülkemizde şeker talebinin karşılanması noktasında bir sorun olmadığını, ilerleyen zamanlarda da olmayacağını, çiftçilerle alakalı olarak şeker pancarı ekim noktasında her türlü kolaylığı sağladıklarını ve rekoltenin yüksek olacağını temenni ettiklerini söyledi. Hayvancılık noktasında ise küspeyi kampanya yaparak çiftçilere birinci elden ucuz fiyatla verdiklerini ve bu anlamda çiftçiyi desteklediklerini dile getirmiştir. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN