Başkan Akın, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Etti

Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Akın, Mesajında birkaç gün önce Ülkemizin değişik yerlerinde çıkan yangınlarla ilgili şöyle dedi. Bizler hep birlikte bu Ülkede yaşıyoruz ve bu güzel Ülke hepimizindir. Hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bakınız Ülkemizin değişik İllerinde yaşanan yangınlar bizleri derinden üzmüştür ve yüreğimiz yanıyor. Yaşanan bu yangınlarla ilgili kim ve kimler tarafından yakıldıysa mutlaka en kısa zaman içinde bunlar hukuk önünde hesap vermelidir.

Başkan Akın, Bizler bugün Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini ziyaret ettik ve fikir alışverişinde bulunduk. Bizler STK’larımıza değer veriyoruz. Yeter ki güzel işler yapsınlar bizlerde her zaman yanlarında olalım. Dedi. Bizleri bugün burada misafir eden Dernek Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Akın, Dernek çalışmalarında başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı, Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın’a şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Alpaslan, Başkan İhsan Akın Beyin Malatya’mızda çok anlamlı ve önemli çalışmalarda bulunduklarını biliyoruz. Malatyalı üreticilerimize yaptıkları hizmetlerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Eğer bir yerde birlik ve beraberlik varsa mutlaka başarıda vardır ve var olacaktır. Birlik ve beraberlik çok önemlidir dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Başkan İhsan Akın’ın derneğimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır. Bizlerde bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi. Başkan Alpaslan, Ülkemizde yaşanan yangınlar bizleri derinden üzmüştür. Bizler Ülke olarak birlik içinde olmalıyız ve bu yangınları çıkaranlara karşı hep birlik içinde olmalıyız. Bakınız bir fidan ve bir çam ağacı kaç yılda meydana geliyor. İşte bugün birlik günüdür. Bu güzel ormanlarımızı yakanlar mutlaka hukuk önünde hesap vermelidir dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN