Vatanseverler Derneği'nden (BBP) Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun'a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte (BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun'u Makamında ziyaret etiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte (BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun’u Makamında ziyaret etiler. Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler Vatanseverler Derneği olarak Malatya’mızda bulunan siyasi partilerimizi ziyaret ediyoruz, birlikte istişarelerde bulunuyoruz. Alpaslan, bugünde (BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Sayın Arif Koyun Başkanımızı makamında ziyaret ettik.

Başkan Ayşe Alpaslan, Ülkemizin ve Malatya’mızın birliği için Ülke olarak hep birlik içinde olmalıyız. Ülkemizin geleceği için mutlaka birlik içinde olmalıyız. Bizler Ülke olarak zor zamanlarda hep birlik içinde oluyoruz. Bu güzel Ülkemiz için birlik içinde olmalıyız. Şu anda Ülke olarak zor bir dönem içindeyiz. İnşallah hep birlikte bu zorlukları da atlatırız. Ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunları mutlaka bozacağız.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte (BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun’a ziyaretinde, Sayın Başkanımız Arif Koyun Beyin göreve geldiği günden bugüne kadar gerçekten çok önemli işler yaparak imza atmıştır ve bir heyecan getirmiştir. Başkan Ayşe Alpaslan, Bizlerde bugün kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.  Başkan Alpaslan, bizleri bugün burada misafir eden  (BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun ve Yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

(BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun,  Bizleri ziyarete gelen Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Arif Koyun, STK’lar bizim için çok önemlidir dedi. Bizler STK’larımıza önem veriyoruz. Yeter ki güzel işler yapsınlar dedi.

Başkan Arif Koyun, Ülke olarak şu günlerde, zor bir dönem içinde olduğumuzu biliyoruz ve inşallah en kısa bir süre içinde bu zor günleri atlatırız. Tabi ki bu tür zorluklar olur ve bu zorlukları da hep birlikte atlatmalıyız. Bizler Ülke olarak birlik içinde olduğumuzda Allah’ın izniyle bu zorlukları aşacağız ve aşmalıyız.

(BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun,  Bu gün parti binamızda bizleri ziyarete gelen Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte Ülkenin gündemini değerlendirdik ve şu anda yaşanan sıkıntılarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Başkan Arif Koyun, Ülkemizin birliği ve beraberliği için hep birlik içinde olmalıyız dedi. Bu güzel Ülke hepimizindir ve birlik içinde olmalıyız.

(BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun,  Partimizi ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarına şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum, Dernek çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN