Vatanseverler Derneğinden Başkan Akın'a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Damızlık Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri Birliği, Tarım Platform Başkanı İhsan Akın'ı Ziyaret Ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Malatya Damızlık Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri Birliği, Tarım Platform Başkanı İhsan Akın’a İade ziyaretinde bulunarak çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Başkan Akın, Malatya’mızda sevilen ve yetiştiricilerin sorunlarını yerinde gezerek çözmeye çalışıyor. Bizlerde Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği olarak kendilerine başarılar diliyoruz dedi.  Başkan Alpaslan, Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verirken şöyle dedi. Bizler Dernek olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler dernek olarak  (5) Beş yıl içinde 44 projemizi belirterek, Bu projelerimizi sırasıyla hayata geçirmek istiyoruz. Başkan Alpaslan, İlk projemiz ise 30 çocuğumuzu sünnet ederek ve akabinde düğünlerini yaptık. Bu sünnet projemizde bizlere destek verenlere şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bugünde İhsan Başkanımızı iade ziyaretinde bulunduk ve misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Damızlık Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri Birliği, Tarım Platform Başkanı İhsan Akın, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Damızlık Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri Birliği, Tarım Platform Başkanı İhsan Akın, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğinin çalışmalarını yakinen takip ediyorum ve bizlerde bu güzel projelerini gördüğümüzde destekliyoruz. Yeni kurulan bir derneğin böyle güzel projelerinin yapması Malatya’mız için çok önemlidir. Hele hele (5) Beş yılda 44 proje olması ayrı bir güzelliktir.  Başkan Akın, Yapılacak projelerinizden bizlere düşen bir şey olursa tabi ki destekleriz. Akın, Derneğiniz tarafından yapılan 30 çocuk sünnet projenizi takdir ediyorum ve destekliyorum. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN