Başkan Koyun, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Merkezini Ziyaret Etti

(BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

(BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Merkezini ziyaret etti. Başkan Koyun, “15 Temmuz Ocakların çalışmalarını takdir ediyorum, bizleri bu gün burada kabul eden 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Başkanı Ayşe Alpaslan başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

BBP Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun; “Ülke olarak zor bir süreç içerisindeyiz. 2020 yılı dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıkıntılı bir yıl olmuştur. İnşallah bizler ülke olarak hep birlik içinde olacağız ve ülkemize sahip çıkacağız. Yeter ki bizler birlik ve beraberlik içinde olalım.  Bizleri bu gün misafir eden 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’a ve  yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum  çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Alpaslan; “Bizler her zaman ülkemizin yanında olduk ve bundan sonrada her zaman ülkemizin yanında olacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. Hep birlikte güzel ülkemize sahip çıkacağız. Bizler birlik içinde olduğumuz zaman  daha da güzel oluyoruz. İşte bu birlik ve beraberlikte bizlerde varız ve var olacağız. Bizler 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarını kurarken asla ayrımcılık içinde olmadık ve her kesim den arkadaşlarımızla birlikte çalışmaktayız.” Dedi.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Ocağımızı ziyaret eden Arif başkanımızla karşılıklı istişareler yapılmasının faydalı olacağını düşünüyorum. Toplum adına faydalı olacak tüm işlerde birlik ve beraberlik içinde olunması konusunda hemfikir olan düşüncelerimizi paylaştık. Sayın Arif başkanı geçmişe dayalı siyasi tecrübelerinin BBP partisi ilçe başkanlığı içinde faydalı olacağını düşünüyorum. Bizler kendilerine ve yönetimine başarılar diliyoruz. İnşallah başarılı olurlar ve hep birlikte ülkemize ve Malatya’mıza sahip çıkar ve hizmet ederiz.” dedi.

 

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan; “Bu gün genel merkezimizi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun başkanımıza teşekkür ediyoruz, birliğin olduğu yerde mutlaka başarı da vardır. BBP Akçadağ ilçe başkanlığı görevine yeni atanan Arif koyun başkanımıza bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Arif KOYUN | 19 Aralık 2020 16:22

    Rabbim birlik beraberlik ve kardeşliğimizi daim etsin bizleri nefis ve şeytanın hilelerinden, zalimin zulmünden, fitneden fırsattan muhafaza etsin

BUNLARA DA BAKIN