Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarında Dilek Mahallesi, (MAŞTİ) Otogar Esnaflarını Ziyaret Ederek Özal Köyünde Mahalle Toplantısına Katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Dilek Mahallesini ziyaret ederek burada bulunan Esnafların sorunlarını dinledi. Dilekte bulunan esnafların sorunlarının olduğunu ve yine depremden bugüne kadar hiçbir yetkilinin sormadıklarını dile getirdiler. Dilek Mahallesinde bulunan esnafın sıkıntısı kadar vatandaşlar da sıkıntılarının olduklarını dile getirdi. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde, Esnafımızın ve yine vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını ve sıkıtlarını gidermek için çalışacağız, kendilerine destek olacağız dedi.

Başkan Adayı Sedat Alataş, Dilek Mahallemizin sorunlarını biliyoruz, En büyük sorunlarından biriside İmar konusu. Dilek Mahallemiz tarım alanının büyük bir alan olduğunu ve bugüne kadar burada olan sıkıntıları ve yine sorunlarını çözmek için çabalayacağız.

MAŞTİ Otogar esnafımızı ziyaret ettik ve burada bazı esnaflarımızın sıkıntılarının olduğunu gördük. Buradaki sorunlarda çözülmeyecek sorunlar değil. İnşallah hep birlikte çalışıp bu sorunları birlikte çözmeye çalışacağız dedi. Bizler birlik içinde olduğumuzda çözülmeyecek hiçbir şey yoktur. Sıkıntılarımızı ve ihtiyaçlarımızı hep birlikte çözeceğiz.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Özal Mahallesini ziyaret ettik ve burada bulunan vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Başkan Adayı Alataş, Özal Mahallemizde bulunan sorunların bugüne kadar neden yapılmadığını anlamış değilim. Özal Mahallesinde bulunan İçme Suyu, Kanalizasyon, Doğalgaz ve Yol sorunlarının olduğunu duyduk ve üzüldük.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Allah nasip eder bizler göreve geldiğimizde Mahallelerimizde bulunan bu tür soranları bir an önce çözmeye çalışacağız dedi. Başkan Adayı Alataş, Bizler Yeşilyurt ve Malatyalı hemşerilerimize hizmet etmek için bu yola girdik. Alla nasip ederse bizler göreve gelirsek Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldıracağız ve eski günlerimden daha güzel yerlere getireceğiz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN