Büyük Birlik Partisinden Baro Başkanı Demez'e Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ve Yine İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Hüseyin Önal, Hüseyin Polat, Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun ile birlikte Baro Başkanı Av. Onur Demez'i Makamında Ziyaret Ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ve Yine İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Hüseyin Önal, Hüseyin Polat, Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun ile birlikte Baro Başkanı Av. Onur Demez’i Makamında Ziyaret Ettiler. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, İl Başkanımız Sayın Abdulvahap Karaman Beyin işlerinin yoğunluğundan dolayı kendilerinin selamlarını getirdik. Başkan Avcu, Baro Başkanımızın çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Parti çalışmaları hakkında bazı bilgiler verdi. Başkan Aysun Avcu, Bizler kısa bir süre önce yönetime geldik ve çalışmalarımızı hızlandırdık ve Malatya’mızda esnaf, STK’larımız ve yine odalarımızı ziyaret ediyoruz. Bizler bu yola çıkarken asla kendimiz için her hangi bir çalışmamız olmadı, Tüm yapılan çalışmalarımız partimizin geleceği içindir.

Başkan Avcu, Bizler parti olarak cumhur ittifakımız devam etmektedir ve 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde partimiz kendi amblemiyle seçimlere girecektir. Ülkemizin geleceği bizler için çok önemlidir. 2023 yılında yapılacak genel seçimlerin Ülkemize ve Malatya’mıza ve yine tüm İslam coğrafyasına hayırlı olur dedi. Bizler burada misafir eden Baro Başkanımız Av. Onur Demez, yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez, Bizleri bugün ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve Tüm Ekibini kutluyorum. Parti çalışmalarında başarılar diliyorum dedi. Baro Başkanı Demez, Siyasi partilerimiz bizim için çok önemlidir. Ülkemizin birliği ve beraberliği için hep birlikte çalışmalıyız.

Baro Başkanı Av. Onur Demez, Büyük Birlik Partisi tarafından Baromuza yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum, Parti çalışmalarında başarılar diliyorum, İnşallah başarılı olursunuz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN