Pütürge Karapınar Oteli Dinlenme Tesislerinde Muhteşem Konser

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Pütürge Karapınar Otel Dinlenme Tesislerinde Muhteşem ikililerden muhteşem konser. Bağlama Ustası Malatya Kale İzollu Doğumlu Selçuk Erdönmez, Türk Halk Müziğin genç seslerinden Sönmez Kaya’yla birlikte dört saat’e yakın muhteşem bir konser verdiler. Muhteşem ikili sanatçının verdikleri konserlerinde burada bulunan ziyaretçiler ve yine Pütürge Karapınar otel’de kalan misafirler tarafından takdir edildi.

Bağlama sanatçısı hemşerimiz Selçuk Erdönmez ve yine aslen Tokatl’ı olan Sönmez Kaya, Nemrut’a ziyaret için gelerek, Pütürge Karapınar Oteli ve yine dinlenme tesislerinde misafir olarak gelen bu iki kıymetli sanatçı kardeşlerimizin burada verdikleri konserde, burada bulunan misafirler tarafından takdir edildi.

Bağlama Ustası Malatya Kale İzollu Doğumlu Hemşerimiz Selçuk Erdönmez, Türk Halk Müziği Sanatçısı Sönmez Kaya’yla birlikte Pütürge Karapınar Oteli’nde misafir olarak gelmişlerdir. Türk Halk Müziği genç sanatçıları Selçuk Erdönmez, Sönmez Kaya, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Birlik Gazetesi Köşe Yazarı Ali Fırat, Karapınar Oteli ve Dinleme Tesisleri işletmecisi ve iş adamı Ahmet Kınay’la birlikte Nemrut’u ziyaret ettiler.

Pütürge Karapınar Oteli İşletmecisi ve iş adamı Ahmet Kınay, İstanbul’dan Malatya’ya gelen ve yine bizleri ziyarete gelen bu iki genç kardeşlerimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz dedi. Bizler her zaman misafirperverlerizdir. Bu her iki sanatçı kardeşlerimiz istediği kadar otelimize misafir ve ev sahibi olarak kalabilirler dedi.

İş adamı Ahmet Kınay, Bu vesileyle bizleri ziyarete gelen Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Başkanımızda hoş geldiler, her zaman yanımızda olmuşlardır ve bizlere verdikleri desteklerinden dolayı Zeki Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi. İş adamı Kınay, Otelimizin genel müdürü ve araştırmacı yazar Ali Fırat, her zaman yanımızda olmuşlardır ve huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Pütürge Karapınar Oteli İşletmecisi ve iş adamı Ahmet Kınay, Bu gün bizleri onurlandıran kıymetli misafirlerimiz, Türk halk müziği kıymetli sanatçı kardeşlerimiz, Selçuk Erdönmez ve Sönmez Kaya, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Otelimizin genel müdürü ve araştırmacı yazar Ali Fırat kardeşimiz hoş geldiler ve bu vesileyle kendilerine teşekkür ediyorum. İş adamı Ahmet Kınay, İki sanatçı kardeşlerimizin otelimizde verdikleri muhteşem konserlerinden dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • SÖNMEZ KAYA | 07 Ağustos 2022 11:40

    Çok güzel bir gündü. Böyle güzel bir mekanda bizi ağırlayan AHMET KINAY , ALİ FIRAT & ZEKİ DAĞ GÜZEL İNSANLARA çok teşekkür ederiz . SAYGILARIMZLA...

BUNLARA DA BAKIN