Devam Haberleri

Devam Haberleri

Vali Yazıcı, İlimizdeki Okul İnşaatlarında İncelemelerde Bulundu

Vali Ersin Yazıcı, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde yapımı devam eden okul inşaatlarını denetleyerek incelemelerde bulundu.

Başkan Budan, Dernek Çalışmalarımız Devam Ediyor

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Dernek çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Dernek 20204 yılında yapılacak bazı çalışmalarımızın ve yine çok önemli projelerimizin olduğundan dolayı ve çalışmalar hakkında, Dernek Genel Başkan Yardımcısı Zeki Dağ’la bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Başkan Taşkın: Kaybedecek Vaktimiz Yok

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal konutların yapımına devam edildiği inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Battalgazi'nin Yeni Cazibe Merkezi, Botanik Market

Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından fidanlığın devamı olacak şekilde ve sosyal donatı alanı eklemek için oluşturulan Botanik Market’te her türlü dış mekan süs bitkisi ve iç mekan bitkileri yer alıyor.

Alataş: Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldıracağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor.

Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor.

Başkan Adayı Gürsoy, Vatandaşlarımızın Sesine Kulak Vereceğiz

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlere sayılı günler kala CHP Yeşilyurt belediye başkan adayı Alper Gürsoy seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında bugün Yeşiltepe halk pazarında ki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kültür Mirası Okulu’nda Malatya'da Eğitim Tarihi Ele Alındı

Malatya Kent Konseyi Kültür Mirası Okulu eğitimlerine devam ediyor. Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda yapılan dördüncü dersin konuğu Tarihçi-Yazar Orhan Tuğrulca oldu. Tuğrulca, “Malatya’da Eğitim Tarihi ve Cumhuriyete Geçiş Döneminde Karşılaştırmalı Değerlendirmeler” hakkında bilgi verdi. 

Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarında Dilek Mahallesi, (MAŞTİ) Otogar Esnaflarını Ziyaret Ederek Özal Köyünde Mahalle Toplantısına Katıldı.

Karakuş’tan Yoğun Tempo

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Alper Gürsoy, Yeşilyurt Esnafının Sesine Kulak Veriyor ve Çözüm Sunuyor

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, Seçim çalışmaları kapsamında Tecde mahallesi esnafını ziyaret ederek, Esnafın Sorunlarını dinleyip ve Çözüm Projelerini esnafla paylaşmaya devam ediyor.

Karakuş, Malatya’da Siyasi Ahlak Çöktü

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmalarını Eski Malatya Alaca kapı meydanında devam etti. 

Başkan Sülük, Hizmetkâr Olmaktan Şeref Duyuyoruz

Mart ayının 31'inde gerçekleşecek olan Yerel seçimler'e sayılı günler kala, Pütürge İlçesini 5 yılda hizmetleriyle kalkındıran, halk arasında HİZMET ADAMI diye nitelendirilen, Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, yoğun bir şekilde ziyaret programları gerçekleştirmeye ve vatandaş ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Aslan, Halkımıza Gerçekleri Anlatmaya Devam Edeceğiz

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Halkımıza Gerçekleri Anlatmaya Devam Edeceğiz.

Murat Aslan, Halkımıza Gerçekleri Anlatmaya Devam Edeceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Malatya Muhasebeciler Odası Başkanı Serdar Böke ve Yönetimini ziyaret ederek Yeşilyurt'un ve Malatya'nın geleceği hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Sadıkoğlu’ndan ‘Vergisiz’ Enflasyon Düzeltmesi Talebi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2024 ve 2025 yılı enflasyon düzeltmesi işlemlerinin, mücbir sebep halinin devam ettiği illerde vergisiz olarak uygulanmasını talep etti.

Kuluncak İlçesinde Asef Zengin Rüzgarı

      Malatya’nın Kuluncak ilçesinde CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin’e destekler çığ gibi artmaya devam ediyor.