Kuluncak İlçesinde Asef Zengin Rüzgarı

      Malatya'nın Kuluncak ilçesinde CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin'e destekler çığ gibi artmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

      Kuluncak ilçesinin önemli isimlerinden Asef Zengin’in CHP’den Kuluncak Belediye Başkan Adayı olması Kuluncak’ta siyasi dengeleri kökten değiştirirken vatandaşların büyük ilgisi ise her geçen gün artarak devam ediyor.


KULUNCAKTA DEĞİŞİMİN AYAK SESLERİ

       Kuluncaklılar halkın adayı CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin’i belediye başkanı görmek istemeleri değişimin ayak sesleri olarak kamuoyunda değerlendiriliyor. 

        Ziyaretler kapsamında gittiği her yerde coşkuyla karşılanan Belediye Başkan Adayı Asef Zengin’e sorunlarını aktaran Kuluncaklılar CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin ile herkesin kazanacağını ilçenin geleceğe daha iyi hazırlanacağını belirtiyorlar.

          CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin“ Belediye başkanlığı halka hizmet etme makamıdır. Bizler de sizlere ağa, paşa olmaya değil hizmetkâr olmaya geleceğiz. 

           Önümüzdeki 5 yılda Kuluncak ilçesini sosyal ve kültürel belediyeciliğin nasıl yapıldığını, sorunların istişarelerle nasıl çözüme kavuşturulduğunu Kuluncaklı hemşerilerimiz görecekler. Sosyal hayatı daha nasıl güzelleştiririz bunun gayretinde olacağız. Hizmete ve eser üretmeye hazırız” diye konuştu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN