Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş Esnaf Gezilerine Devam Ediyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarında, Esnaf Gezilerine Devam Ediyor. Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler Yeşilyurt İlçemizi Yeniden Ayağa Kaldırmak İçin Hep Birlikte Çalışacağız Dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Adayı Sedat Alataş, 6 Şubat depremleri Malatya’mıza büyük hasar vermiştir. Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde güçlü ekibimizle birlikte Yeşilyurt’lu vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz.

Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldırmak için güçlü bir kadromuz var. Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde her kesin Belediye Başkanı olacağız ve hep birlikte Yeşilyurt İlçemiz için çalışacağız dedi. Kadromuzda deneyimli yüksek mimarlarımızın olduğu ve Malatya’mızın nasıl ayağa kalkacağı için tecrübeli mimarlarla çalışacağız.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarımızda her gittiğimiz ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bizlere büyük bir destek verdiklerini görüyoruz ve buda bizleri mutlu ediyor. Allah hepsinden razı olsun. Özelikle esnafımızdan büyük destek görüyoruz. Bizlerde Malatya’mızın yerli esnaflarındanız ve esnafımızın derdinden en iyi anlayan bizleriz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını biliyoruz, İnşallah göreve geldiğimizde tüm sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağız dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN