Kulüp Haberleri

Kulüp Haberleri

Malatya Çadır Kente İlk KARATE Antrenmanı Başladı

6 Şubat 2023 tarihleri arasında 11 ilimizde meydana gelen deprem de ilimize de bir çok spor kulüplerimiz ağır hasarlı olup kapanmış bulunmaktadır.

Zeynep Zafer’den 1 Haftada 3 Altın Madalya

Zaferspor Kulüp Sporcusu Aynı Zaman da Zafer Kulüp Başkanı Ali Zafer Kızı Zeynep Zafer 1 Hafta İçinde Peş Peşe 3 Birincilik Elde Eden Zeynep Zafer Tarih Yazdı.

Bayan Futbolculardan Başkan Güder’e 2.Lig Sözü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 3.Lig’inde Play-Off oynama hakkı elde eden Malatya Bayanlar Spor Futbol Kulübü’nün başarılı sporcuları ve Kulüp Başkanı Doğan Çelebi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

Kamil Göksu, Güçlü Bir Yönetimle Yeni Malatyaspor'a Talibiz

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek başkanlık koltuğunu olağanüstü kongrede bırakacağından, Kamil Göksu Başkan adaylığını ilan etti. Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in İstifa Etmesinden Sonra , Ankara Malatya Federasyon Başkanı ve Yeni Malatyaspor Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Kamil Göksu Başkan adaylığını ilan etti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Türkmenoğlu Gençlerle Buluştu

Malatya Gençlik Ve Eğitim Derneği’nin Organizesi İle Malatya’ya Gelen, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı, Hukuk Politikaları Üyesi Av. Ayşe Türkmenoğlu Ve Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Dr. Bilal Okudan Gençlerle Buluştu.

İzcilik Kulübü Öğrencileri Başkan Güder’i Ziyaret Etti

Malatya Öncü Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü öğrencileri, Türkiye’de her yıl 15 Şubat’ta kutlanan İzcilik Haftası nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek, kulüp çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Adil Gevrek, Bu Takıma Siyasiler, Milletvekilleri Engel Oldu

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Bu şehirde siyaset yapıyorsanız bu şehrin takımına sahip çıkmak zorundasınız. İyi günde varsınız kötü günde yoksunuz diyerek siyasilere tepki gösterdi.

Gürkan: Malatya’nın 50 Yılına Hitap Edebilecek Spor Altyapısı Bu Dönemde Gerçekleştiriliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen protokol sonrasında Orduzu Bölgesinde 35 dönüm alan üzerine kurulan FİFA standartlarındaki sentetik çim saha gerçekleştirilen açılış programı ile Amatör Spor Kulüplerinin hizmetine sunuldu. 

Malatyalı İzzet Özkan, Dünya 2.Cisi Oldu

Adanada düzenlenen kulüpler arası Dünya Jeet Kune Do şampiyonasında, Dünya 2.cisi oldu.

Sporcu İzzet Özkan, Malatyalı Hemşerilerinden Destek Bekliyor

Sporcu İzzet Özkan, Dünya Kulüpleri arası Jeet Kune Do, Sporcu Özkan Malatyalı hemşerilerinden destek bekliyor.

Başkan Gürkan, Sporcumuzun Başarısı Bizleri Gururlandırmıştır

Özbekistan’da 15-21 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Kick Boks Şampiyonası’na katılarak Avrupa Şampiyonu olan Malatyalı sporcu Okan Yamadağ ve Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mahmut Cücemen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Adnan Çoban, Yeni Malatyaspor Yalnız Değildir

Malatya'lı İş İnsanı ve Eski Yeni Malatyaspor Kulüp Yöneticisi Adnan Çoban, Yeni Malatyaspor Takımı Kimsenin Babasının Malı Değildir. Yeni Malatyaspor Tüm Malatya'lıların Ortak Sevdasıdır.

Başkan Gevrek, Yeni Malatyaspor'un Geleceğine 2 Siyasetçi Engel Oldu

Yeni Malatyaspor’un 2020-2021 Mali Genel Kurulunda Konuşan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor'a Yardım Edecek İş İnsanlarını Malatya'da 2 Siyasetçi Engelledi Diyerek Büyük Bir İddiada Bulundu.

Hemşehrimiz Bülent Küçük Büyük Ödüle Layık Görüldü

Kağıthane Spor Kulüp Birliği'nin (K.S.K.B), her yıl düzenlediği "Sporda Yılın EN'leri" ödül töreni yapıldı.

Başkanı Adil Gevrek’ten Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı...

​​​​​​​Başkan Güder’e Anlamlı Ziyaret

Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek...

“Hediye Karavanı” Malatya’dan Başlayarak 14 İlde Çocukları Sevindirecek

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Salim İsot ve Proje Koordinatörü Tuba Baylan Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Neden Zora Sokuyorsun Adil Başkan…!

BBP(Büyük Birlik Partisi) Yeşilyurt İlçe  Başkanı Ercan Altunkaya Yeni Malatya spor Başkanı Adil Gevrek’in inatı yüzünden kulüp zor günler geçirdiğini açıkladı.

Gevrek, Gereğini Yapıp Güçlü Bir Takım Kuracağız

Yeni Malatyaspor Divan Kurulu'nun Dün Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve Yönetimine Gereğini Yap Çağrısı Cevap Buldu..

Kulüpler Birliği Vakfı Küme Düşme Kaldırılsın

Kulüpler Birliği Vakfı'nın 18 Takımının Ortak Kararıyla 2019 - 2020 Yılı İçin Küme Düşmenin Kaldırılması Kararı Aldı.

 Ayak Tenisi Maçlarıyla Farkındalık Oluşturduk

Yeşilyurt Belediyesi ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya Şubesinin ortaklaşa düzenlediği ve üç ayrı etap halinde gerçekleşen Ayak Tenisi Turnuvasında çekişmeli ve heyecanlı geçen final maçlarının ardından dereceye giren tüm takımlara kupaları ve hediyeleri takdim edildi.

 Çınar, Gençlerimizin Farklı Yeteneklerini Ön Plana Çıkartıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın başlama vuruşunu yapmasıyla start alan Ayak Tenisi Turnuvası Amatör Spor Kulüpleri karşılaşmaları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oluyor.

Adil Gevrek, Biz Görevimizin Başındayız

Yeni Malatyaspor kulüp Başkanı Adil Gevrek, Biz görevimizin başındayız.

SON DAKİKA: Malatya Dahil Tüm Eğlence Yerleri Kapatıldı

“Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri” olan pavyon, diskotek, bar, gece kulüplerinin bugün saat 10.00 itibariyle geçici süreliğine faaliyetleri durdurulacağı belirtildi.

Gürkan, Bölgemiz ve Malatyaspor Altyapısı İçin Anlamlı Bir Kompleks

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Yeşilyurt Belediyespor’da Kulüp Başkanlığına Tahsin Yılmaz Seçildi

“Hep Birlikte El Ele Verip, Sıkıntılı Süreci Atlatacağız”

Futbol Köyü Projesi, Geleceğe Yapılan Büyük Yatırımdır

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, BTC Türk Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile Kulüp Yönetimini makamında ağırladı.

Başkan  Gündüz, Takım Olarak Yeni Sezondan Çok Umutluyuz

Malatya İdmanyurdu  Spor Kulüp Başkanı Mehmet Gündüz,  Yeni sezon hazırlıkları  ve transferlerle  ilgili  açıklamalarda bulundu.

Malatya İdmanyurdu Sporda Hedef 3.Lig

Malatya İdmanyurdu Spor hedefledikleri 3. Lig için iddialı bir kadro oluşturmak için kulüp yönetimi gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.