Hemşehrimiz Bülent Küçük Büyük Ödüle Layık Görüldü

Kağıthane Spor Kulüp Birliği'nin (K.S.K.B), her yıl düzenlediği 'Sporda Yılın EN'leri' ödül töreni yapıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Covid-19 salgını nedeniyle pandemi kuralları çerçevesinde yapılan tören'de hemşehrimiz İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi Şube Müdürü BÜLEN KÜÇÜK, "Yılın Spor Bürokratı" ödülüne layık görüldü.

Türkiye geneli sosyal medya anketi ve jüri üyelerinin verdiği oylarla ödüle layık görülen BÜLEN KÜÇÜK yaptığı açıklamada; "Bu ödülü İl Spor Müdürümüz Sayın Prof.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu'nun verdiği çalışma azmi, şevki ve kendisinden aldığımız güç ile aldım. Kâğıthane Spor Kulüpleri yönetimine ülkemiz sporuna katkı sağlamak adına düzenledikleri bu harika organizasyon için ve şahsıma sundukları ödül için çok teşekkür ederim" dedi.

Jüri üyeliklerini; Ömer Tüfekçi (K.S.K.B Başkanı), Adem MAT (k.s.k.b Başkan vekili), Hüsamettin ÇELİK (Türkiye Futbol Adamları Derneği Genel Sekreteri), Ertuğrul DİLEK (FIFA Eski Hakemi, MHK eski başkanı), Ali KOCA (Ferdi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı),Naci ARIKAN (TSYD eski başkanı) ve Asım ÖZDEMİR(İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetin Kurulu Üyesi)'in yaptığı törende; A Milli Takım teknik direktörü Şenol GÜNEŞ, BJK teknik direktörü Sergen YALÇIN, Hakem Cüneyt ÇAKIR, Yorumcu Sinan ENGİN ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet SANCAKLI gibi önemli isimlerde ödüle layık görüldü.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN